Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

“Svi dobivaju”

Za sudjelovanje u programu lojalnosti potrebno je u bilo kojoj Bingo trgovini na području Bosne i Hercegovine kupiti 3 pakovanja Violeta pelena  u periodu od 1.3. do 31.3.2021.

Prijava za program lojalnosti se vrši putem aplikacije na www.doublecare.violeta.com. Slanjem slike jednog računa ili više njih i osobnih podataka putem web aplikacije na stranici Violeta osvajate KREATIVNE KOCKE.

Organizator Programa lojalnosti će svima koji su poslali ispravne račune i ispunili postavljeni uslov kupovine poslati jednu od nagrada.

Ako potrošač priloži nepotpunu prijavu (na primjer: bez računa, računi sa drugih prodajnih mjesta, ako nedostaje ime i prezime, bez navedenih kontakt podataka za slanje nagrade), takva će se smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču.

Ako se provjerom utvrdi da na prijavljenom računu nije evidentirana kupovina 3 pakiranja Violeta pelena ili pelena gaćica potrošač nema pravo na nagradu.

U obzir dolaze i sve prijave poslane putem e-maila na marketing@violeta.com ili putem pošte na adresu Violeta doo, Stjepana Radića 21, 88340 Grude, uz uvjet da su ispunjena prethodno navedena pravila o kupnji, slanju ispravnog računa i osobnih podataka.

Pravilnik programa lojalnosti pogledajte u nastavku.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading