Search
Close this search box.
Nagradne igre

PRAVILA NAGRADNE IGRE “Kad se Žuja kupuje, tad se u Njemačku putuje!”

U periodu od 1.4. do 26.5.2024. kupi bilo koja 2 Ožujska piva (u boci, limenci ili PET ambalaži) i učestvuj u nagradnoj igri! Prijavi se s brojem računa na web stranici zujatecasti.ba ili pošalji podatke putem SMS-a na broj 091 212 414 (broj fiskalnog računa, ime, prezime, grad) i možda baš ti osvojiš putovanje u Leipzig!

Nagradne igre

PRAVILA NAGRADNE IGRE “POLI SLAVI POLA VIJEKA, SJAJNA NAGRADA NA TEBE ČEKA”

Poli slavi pola vijeka, sjajna nagrada na tebe čeka! Kupi 2x Poli salame,račun pošalji putem web stranice poli.ba i osvoji super nagrade.Izvlačenje nagrada 15.5.2024. u 15:00, a pravila pronađite u nastavku.

Nagradne igre

Pravila nagradne igre “EuroCompany proizvode potraži za novi auto u garaži “

U periodu od 1.3. do 15.5.2023. kupi 3 ili više različitih EuroCompany proizvoda iz linija: Perfect Day, La Grana, Feel good i EuroCompany i sudjeluj u nagradnoj igri.Pravila nagradne igre pronađi u nastavku.

Nagradne igre

SLUŽBENA PRAVILA NAGRADNE IGRE „PLAZMA MLJEVENA TVOJU KUHINJU OPREMA!”

Kupi minimum 300g Plazme, pošalji SMS sadržaja: broj fiskalnog računa ime i prezime i grad na 091 112 415 ili se prijavi na plazmanagradnaigra.ba i svake sedmice možeš da osvojiš vrijedne nagrade.Pravila nagradne igre pronađi u nastavku.

Nagradne igre

PRAVILA NAGRADNE IGRE „VALENTINOVO UZ SKY I BINGO“

Uz Sky do #RelationshipGoalsKupi bilo koja dva Sky proizvoda u Bingo trgovinama, pošalji broj računa na osvoji.sarajevski-kiseljak.com & učestvuj u nagradnoj igri.Nagradna igra traje od 5.2. do 5.3., a pravila pronađi u nastavku.

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading