Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Bingo dani zdravlja

Povodom Svjetskog dana zdravlja u Bingo po zdrave namirnice

Zdrava hrana ne mora nužno biti skupa, nego samo zahtjeva dodatno planiranje i trud. Zato smo povodom Svjetskog dana zdravlja za vas pripremili niz aktivnosti. Tako će u periodu od 24. marta do 7. aprila, magistrica farmacije i nutricionizma Asja Sirbubalo pripremati brze i zdrave obroke od artikala iz naše akcijske ponude u kategoriji zdrave prehrane. Sve recepte i način pripreme moći ćete pronaći na našim društvenim mrežama, kao i na www.bingobih.ba.

„Uz malo truda, znanja i planiranja vaši obroci mogu biti nutritivno izbalansirani i ukusni, a da pri tome ne potrošite mnogo novca. Sa malo mašte i promjene u načinu pripremanja jela možete učiniti mnogo za svoje zdravlje“, pojasnila  je Asja, koja će tokom ovih dana posvećenih zdravlju pripremiti sedam zdravih i jednostavnih jela, a ujedno će podijeliti i nekoliko korisnih savjeta kada je kombinovanje namirnica u pitanju. 

Zdrave namirnice koje Asja koristi u svojim receptima moguće je pronaći u Bingo trgovinama – mjestu zdravih namirnica.

Mi u Bingu, već nekoliko godina kroz različite aktivnosti podsjećamo javnost na važnost zdravlja i zdrave prehrane. Prošle godine smo pripremali zdrave i ukusne nutritivne napitke. Ove godine kako bi pripremili zdrave obroke pomogli su nam partneri Imlek Balans sa zdravim mliječnim proizvodima i Oaza voda sa idealno izbalansiranim sastavom minerala.  Prijatelj projekta je Berny. Osim toga pripremili smo različite aktivnosti, pa zato nas (za)pratite na društvenim mrežama“, istakla je Tatjana Paunoski iz marketinga kompanije Bingo.

Ovo je period u kojem bi trebali razmisliti o sebi i svom zdravlju. Osim pravilne ishrane, nutricionisti preporučuju da nađete vremena i za sportsku aktivnost, koja će poboljšati vaše zdravlje.

Svjetski dan zdravlja obilježava se svakog 7. aprila još od 1950. godine pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading