Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Ovogodišnjem Art Marketu pridružila se i naša kompanija

Već 30 godina dio naše misije je da podržavamo domaću proizvodnju, ustupajući proizvođačima mjesto na našim policama. OREA Art Market ima istu misiju i predstavlja značajnu platformu za mlade kreativce i nove poduzetnike te smo stoga odlučili podržati ovaj bazar koji se održava u Sarajevu 14. i 15. avgusta, kao jedinstven projekat na našim prostorima.

Amra Džeko, suosnivačica OREA platforme, izrazila je zadovoljstvo zbog podrške kompanije Bingo: “OREA kroz mnoštvo svojih inicijativa, kao što je i sam Art Market, radi na promociji i osnaživanju domaćih i malih privrednika koji su stub svake ekonomije pa i naše. Od velikog nam je značaja realizovati partnerstvo sa jednom od najvećih domaćih kompanija kao sto je Bingo, s kojim dijelimo našu misiju. Mi se iskreno nadamo da je ovo samo početak saradnje i niza projekata koje ćemo zajedno realizovati za dobrobit bh. ekonomije i malih privrednika“, poručila je Amra Džeko.

Podrškom OREA Art Marketa pridružujemo se velikom broju humanitaraca koji učešćem na sajmu doprinose i donaciji Roditeljskoj kući u Sarajevu.

Organizatori su najavili dva dana odlične zabave, jer sajam nije samo prodajno-humanitarnog karaktera. Sadržaj koji su pripremili oduševit će posjetioce svih generacija.

Pozivamo i vas da nam se pridružite i posjetite izložbeno-prodajne štandove više od 100 izlagača rukotvorina.

Više o sajmu možete pročitati na https://artmarket.orea.ba

Vidimo se u Sarajevu!

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading