Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Pravila darivanja Kutjevo 2020

Pravila i uslovi za učešće u darivanju putem Facebook stranice.


1. Podaci o organizatoru


Organizator darivanja pod nazivom Kutjevo daruje (u daljnjem tekstu: organizator darivanja) je Kutjevo dd (dalje u tekstu: organizator).


2. Namjena darivanja putem Facebook stranice


Svrha darivanja je promocija marke Kutjevo vina.


3. Učesnici


Sudionici (učesnici) darivanja mogu biti sva punoljetna fizička lica, osobe sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini, starije od 18 godina, koje na Facebook stranici Bingo u inbox pošalju odgovor na postavljeno pitanje zajedno sa svojim kontakt podacima (ime, prezime i kontakt telefon). Osobama koje na bilo koji način izravno sudjeluju u pripremi i sprovođenju darivanja, nije dozvoljeno sudjelovati u darivanju.


4. Način sudjelovanja u programu darivanja 


Korisnik može sudjelovati u darivanju tako što će na Facebook stranici Binga u inbox poslati pored svojih kontakt podataka (ime, prezime i kontakt telefon) odgovor na pitanje: „Koje je veše najdraže vino od Kutjeva d.d.?“

Jedan korisnik može poslati odgovor na pitanje samo jednom.


5. Trajanje darivanja 


Program darivanja trajat će u periodu od ______3.9.___do____8.9.____. Dobitnici darova bit će  izvučeni nasumičnim izborom 2 dana nakon završetka aktivnosti.


6. Darovi

Nasumično izvučeni učesnici dobit će prigodan dar od Kutjeva. Nakon odabira dobitnika isti će biti kontaktirani telefonski kako bi se dogovorio način isporuke dara.

Svaki učesnik u programu darivanja može dobiti samo jedan dar.


Dar se ne može zamijeniti ili potraživati u gotovini.


7. Utvrđivanje pobjednika i obavještenje o dobitniku


Ako osoba u inbox za darivanje pošalje odgovor koji se ne kvalificira za darivanje, dar se ne dodjeljuje.
Dobitnici dara će biti objavljeni na Bingo web stranici najkasnije 2 dana nakon završetka darivanja. Svi učesnici programa darivanja, sudjelovanjem u darivanju izričito i neopozivo pristaju na objavljivanje gore navedenih podataka na web mjestu.
Dobitnik dara bit će obaviješten od strane organizatora darivanja putem poruke u inbox te putem komentara pod darom Facebook objavom.
Na izvučenu listu dobitnika nije moguće uložiti žalbu.


8. Primanje dara


Preduvjet za primanje dara je da se sudionici slože s ovim pravilima i kvalificiraju se za izvlačenje dara.


Organizator zadržava pravo da ne dodjeljuje dar ako:
• pobjednik se nije kvalificirao za dar,
• utvrđuje se da je korisnik sudjelovao u programu darivanja kršeći pravila i uvjete darivanja,
• pobednik dostavi netačne podatke,
• dobitnik dara ne preuzme isti sve dok ne istekne rok za prihvaćanje istog
• Isključenje odgovornosti


Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
• neaktivnost mrežnog profila koja je posljedica neuspjeha partnerske mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji mogu privremeno poremetiti upotrebu usluga mrežnog profila,
• sve posljedice koje bi sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u programu darivanja na koje organizator ne može utjecati,
• bilo kakve posljedice o upotrebi dara .


9. Obaveze dobitnika da preuzmu glavni dar


Ako pobjednik ne ispunjava uvjete utvrđene u ovim pravilima za prihvaćanje dara ili odbije prihvatiti dar u roku od 2 dana od dana izvlačenja, smatra se da je organizator programa darivanja slobodan od svih obveza prema dobitniku dara naslov predmetnog izvlačenja. Ako pobjednik u roku od 2 dana od poziva ne dostavi svoje podatke, dar se neće dodijeliti.


10. Zaštita ličnih podataka


Svi lični podaci dobiveni od sudionika natječaja zaštićeni su u skladu s ovim članom 11. i u skladu s općim aktima organizatora nadmetanja u području zaštite osobnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (Zakona o zaštiti ličnih podataka (“Službeni glasnik BiH”, broj 76/11).
Učesnici darivanja izričito se slažu da će organizator iste koristiti njihove lične podatke, koje dostave učesnici u toku sudjelovanja u darivanju, samo za potrebe darivanja.


Učešćem u darivanju učesnici potvrđuju da su svjesni da prihvaćaju i da se slažu sa pravilima pravilnika o darivanju. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatrat će se primarnim u odnosu na bilo koju drugu publikaciju, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku.
Autentično tumačenje ovih pravila utvrđuje isključivo organizator.

11. Pristup pravilima o darivanju


Pravila konkursa su objavljena na web stranici https://www.bingotuzla.ba/ i dostupna su svim učesnicima u svakom trenutku.

12. Ostale odredbe


Organizator neće razmatrati zakašnjele i nepotpuno ispunjene ili neispravno ispunjene prijave za darivanje. Odluka organizatora darivanja o svim pitanjima I pravilima vezanim za istu je konačna i odnosi se na sve učesnike.
Organizator darivanja zadržava pravo izmjene ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. Obavijestit će sudionike o svim promjenama ovih pravila postavljanjem na web stranici https://www.bingotuzla.ba/. Nastavak sudjelovanja u darivanja nakon objavljivanja bilo kakvih promjena pravila smatra se prihvaćanjem i pristankom na promjene.

Svi sporovi koji proizlaze iz konkurencije i koji se ne mogu riješiti međusobnim dogovorom, podložni su nadležnom sudu Bosne I Hercegovine.

Izvučeni su dobitnici darivanja Kutjevo. Čestitamo sretnim dobitnicima. U nastavku pogledajte listu dobitnika.

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading