Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

ASA Banka i Bingo u službi penzionera

Nenamjenski gotovinski kredit za korisnike penzije/mirovine

Biti najveća domaća banka u FBiH, kao i najveći trgovački lanac u BiH veliki je uspjeh, a samim tim i odgovornost. Prvenstveno prema klijentima, koji svakodnevno koriste naše usluge, ali isto tako i domaćoj privredi, te lokalnoj zajednici u kojoj djelujemo.

No, kada sa nekim dijelite isti prostor, vrijeme i interese, onda znate i šta je to što im je najviše potrebno, što ih čini sretnim i zadovoljnim, ali i šta je to što, na kraju dana, oni zapravo žele. Upravo je to razlog zbog kojeg jedino domaće kompanije istinski mogu odgovoriti na sve potrebe lokalnog stanovništva, posebice njegovih specifičnih grupa. Pritom, kada na tom putu snage udruže dvije snažne domaće kompanije, doprinos je još značajniji. Upravo s tim ciljem, ASA Banka i Bingo predstavljaju posebnu ponudu za penzionere. Specijalnu ponudu nenamjenskog gotovinskog kredita za korisnike penzije/mirovine, u iznosu do 35.000 KM i rokom otplate do 10 godina, te naknadu za obradu kredita 0,50% od iznosa kredita, te poseban poklon – Bingo vaučer.

ASA Banka, kao vodeća domaća banka, cijeni lojalnost klijenata, stoga ovom ponudom penzionerima želimo olakšati zatvaranje postojećih dugovanja i realizaciju kredita uz nižu naknadu. Ova posebna ponuda čeka sve korisnike penzije/mirovine koji su u ASA Banci otplatili 50% i više kreditnih sredstava, kao i penzionere koji zatvaraju kreditne obaveze u drugoj Banci, uz uslov ugovaranja Paketa za penzionere. Dodatno, svi klijenti na poklon dobiju i Bingo vaučer.

Više informacija na : https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/gotovinski-krediti/akcija-kredit-za-penzionere/

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading