Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Restoran u Bingu u Doboju u novom ruhu

Mjesto za cijelu porodicu!

Doboj, 23.05.2024.- U proteklih nekoliko mjeseci kompanija Bingo je radila na preuređenju enterijera restorana u sklopu tržnog centra u Doboju. Današnji izgled ovog ugostiteljskog objekta donosi novu dimenziju udobnosti i kvalitete usluge za goste.

Preuređenjem je prostor restorana opremljen novim namještajem i modernom opremom, unoseći elemente udobnosti i elegancije.

Posebno se ističe funkcionalnost prostora za djecu i dječije igraonice u kojima je zabranjeno pušenje, osiguravajući zdravo i sigurno okruženje za najmlađe goste i pružajući porodicama ugodno mjesto za predah.  Ovaj prostor je idealan i za organizovanje dječjih rođendana.

Osim modernog enterijera i udobnosti, restoran je obogatio svoju gastronomsku ponudu. Kuhinja sada nudi širi spektar jela, poput telećeg roštilja, pilećeg roštilja, te velikog izbora deserta koji obuhvata raznovrsne torte, kolače i krofne.

Radno vrijeme restorana od ponedjeljka do subote je od 8:00 do 21:30, a nedjeljom od 8:00 do 19:00. Restoran se nalazi u TC Bingo Doboj na adresi Cara Dušana 18.

Pored renoviranja restorana, kompanija Bingo je najavila da će i ostatak centra biti renoviran. Posebna pažnja će biti posvećena novom izgledu hipermarketa Bingo, koji će donijeti moderniji i funkcionalniji prostor za sve posjetitelje.

Dobrodošli!

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading