Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Uspješno završena kampanja „Zajedno možemo više“ – Ariel i Bingo donirali 15.000 KM domovima za djecu bez roditeljskog staranja u BiH

Četiri doma za djecu bez roditeljskog staranja u Bosni i Hercegovini su kroz kampanju „Zajedno možemo više“  dobila vrijednu donaciju.

Kupovinom brenda Ariel u Bingo trgovinama u periodu od 15. maja do 30. juna izdvojena su sredstva od 15.000 KM mališanima koji borave u domovima za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu, Zenici, Banjaluci i Mostaru.


Jedan od ciljeva kampanje je bio ukazati da su djeca jedna od najranjivijih skupina u našem društvu, a posebno djeca bez roditeljskog staranja. Pored toga želja je bila i podići svijest javnosti o potrebama djece u domovima te da im je neophodno sve ono što svakodnevno kupujemo za domaćinstvo.

Građani su zapravo dali najveći doprinos kampanji, jer je od svake kupovine proizvoda brenda Ariel u Bingu odvajan određeni iznos, što je u konačnici rezultiralo donacijom od 15.000 KM.

U dogovoru sa predstavnicima domova odlučeno je da donacije budu u robi pa su tako djeca koja borave u  domovima  dobila kvalitetne proizvode pomenutog brenda.


„Kampanjom “Zajedno možemo više” smo pokazali da  zajedničkim snagamamožemo doprinijeti kvalitetnijem životu naše djece.“ kazali su organizatori kampanje.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading