Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Bingo prinuđen obustaviti kupovinu na rate za penzionere u TK

Federalni Zavod za PIO/MIO odbio ugovor o nastavku saradnje

Sa velikim žaljenjem kompanija Bingo obavještava penzionere/umirovljenike na području Tuzlanskog kantona, da zbog trenutnih stavova Federalnog Zavoda za PIO/MIO, više nismo u mogućnosti biti podrška u realizaciji robnih kredita za penzionere/umirovljenike na području Tuzlanskog kantona.

Ova činjenica, apsolutno ne odražava promjenu stava kompanije Bingo, niti naše poslovne politike. Naša želja je, i dalje, ne samo nastaviti pružati navedenu uslugu na području Tuzlanskog kantona već istu proširiti i na ostale Kantone. Kompanija je, na vrijeme poduzela sve potrebne zakonske mjere kako bi se ovaj vid podrške kupcima realizirao kao i u prethodnih pet (5) godina. Želimo da zahvalimo Udruženju penzionera Tuzlanskog kantona, sa čijim predstavnicima intenzivno surađujemo na rješavanju ovog problema.

Nadamo se da će vlasti, a ponajprije vodeći ljudi Federalnog Zavoda za PIO/MIO, pokazati razumijevanje za ovu osjetljivu kategoriju stanovništva, i čim prije omogućiti nastavak ovog projekta, koji je za mnoge penzionere/umirovljenike u Tuzlanskom kantonu životno važan.

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading