Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Kupovinom Glade Winter 2021 artikala u Bingo marketima pomažete djeci iz SOS Dječijih sela u BiH da imaju sretne praznične uspomene

Vrijeme praznika od posebne je važnosti za dječake i djevojčice koji odrastaju u SOS Dječjim selima u BiH, što su i ovoga puta prepoznali u kompanijama Bingo i Orbico. Tokom nove kampanje, svi kupci Glade Winter 2021 artikala u Bingo marketima mogu pomoći da djeca iz SOS Dječijih sela u BiH vrijeme praznika provedu uz najljepše mirise doma u zagrljaju SOS roditelja.

SOS roditelji trude se svakome djetetu pripremiti poseban poklon, pažnju, čitati im omiljenu priču, kako bi im nadomjestili sve što im je nedostajalo za sigurno i bezbrižno djetinjstvo. Dječaci i djevojčice posebno se raduju zajedničkoj kupovini sa SOS roditeljima, od ukrasa za praznične kolače, do paketića koje s nestrpljenjem čekaju da otvore. Male radosti uz mirisne porodične uspomene uvijek nas vraćaju u djetinjstvo i pamtimo ih cijeli život, a djeci bez roditeljskog staranja stvari koje se uglavnom čine svakodnevnim, znače sretno djetinjstvo u porodičnoj atmosferi.

Nakon izazovne i teške godine ove praznike i vi možete iskoristiti kako biste se prisjetiti malih radosti koje vas povezuju sa drugima. Kupovinom Glade Winter 2021 artikala u Bingo marketima učinite praznične dane toplijim za sebe i svoje najmilije i tako budite dio humane priče kojom pomažete djeci iz SOS Dječijih sela u BiH da imaju sretne uspomene i praznike koje svako dijete zaslužuje.    

Artikli čijom se kupovinom može učestvovati u kampanji posebno su označeni u trgovinama, kako bi ih kupci lakše prepoznali.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading