Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Pobjednici natječaja ” Valentinovo u Bingu”

U periodu od 8. do 14. februara trajao je natječaj za zaljubljene “Valentinovo u Bingu”.
Za sudjelovanje u natječaju bilo je potrebno na Facebook stranicu Bingo u poruci poslati romantičnu priču ili u poruci na Instagram stranicu Bingo poslati najdražu fotografiju partnera i Vas.
U mnoštvu pristiglih priča i fotografija, bilo je zaista teško odabrati one najromantičnije i najljepše.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima na poslatim pričama i fotografijama, a pobjedničke Vam donosimo u nastavku.


Mirhet Skeledija – Poklon romantično putovanje
,,Gravitacija nije odgovorna što se ljudi zaljubljuju ” – Albert Ajnštajn
Mogu slobodno reći da je ljubav nešto najljepše što se čovjeku može desiti, bez obzira koja to vrsta bila. Većina nas započne tu ljubav u mlađim godina. Ja sam svoju ljubav prvi put sreo na časovima vožnje. Ne kažu džaba ,, Ljubav na prvi pogled “. Tada smo se davnih 80- tih upoznali kada smo polagali u istoj školi. Bilo je to jako zanimljivo i smiješno. Sjećam se tih prvih bačenih fazona, silnog zavođenja itd. Mogu slobodno reći da je njoj bolje išlo, meni i nije baš. Šta da vam kažem, mladost ludost, nije se to toliko ozbiljno shvatalo. Poslije prvih časova odlučili smo izaći i malo bolje se upoznati, a naravno taj izlazak i svaki drugi koji je nadolazio, završavao se vožnjom i velikom dozom smijeha. Bila je spretna i jednostavno željna da što više nauči i stekne nekog iskustva. Poslije svega toga, ona je iz prve položila, ja nisam. Tada svaku provokaciju koju sam upućivao prema njoj, vratila mi se i vjerujte nije mi bilo krivo. Luzer sam ispao hahaha. Nakon drugog pokušaja uspio sam i položio. Ali tada nisam samo položio u vožnji, nego i kod nje hehehe. Taj dan, tu noć, nismo samo slavili moju položenu vožnju nego i početak naše veze, koja se pretvorila nekoliko godina poslije u brak koji i dan danas traje sa dvoje djece. Nešto najljepše i nešto što se nikad neće zaboraviti.

Arnela Ibrahimović – Poklon paket Ovnak
Naša ljubavna priča počinje ovako:
Davne 2008 godine iz školski klupa zaljubili se tinedžeri koji su odrasli, sazreli i sačuvali ono najvrijednije “LJUBAV!”
Dok su prolazili sati, dani, mjeseci i godine ljubav je bila sve veća i jača. Bili smo jedno drugom podrška i oslonac u školovanju, poslovima i sličnom. Nismo dali ljubomori da nas savlada jer smo imali povjerenje jedno u drugo i kilometrima daleko. Sve se događa sa razlogom pa smo tako našu sudbinu okrunisali brakom 2019 godine. Mogla bih napisati romane o tome kako smo provodili zajedničke trenutke, putovanja. Ali nekako sam skromna osoba uvijek bila pa ću vam napisati o najslađim mandarinama na svijetu.
Jedne večeri toliko su mi se jele slatke mandarine da sam to onako usput kroz razgovor rekla na telefon svom momku jer smo razgovarali ako već nismo bili u mogućnosti biti skupa. Nastavili smo razgovor još nekih 4-5min da bi mi on rekao “Da mora ići do druga jer ga zove nešto hitno”. Bilo je oko 21h kada sam čula neku svirenu. Brzo potrčah na prozor, palim svjetlo, kad moj dragi sa kesom punom mandarina. Sreća koja se ne može opisat tog trenutka. Izašla sam vani i prvo pitanje je bilo gdje si ih sad kupio, kasno je, pola trgovina je već zatvoreno? Pa u Bingu sam ih našao, rekao je sa velikim osmjehom i sjajom u očima. Neka neopisiva sreća i osjećaj voljenosti i ljubavi koja nema granica.
Volim ga i voljet ću ga do kraja svoga života.
Pronađite srodnu dušu koja će vas voljeti sa svim vašim manama i vrlinama, koji će biti tu kad vam je potrebna i tišina u dvoje! Koji neće tražit da se mjenjate, a srcem će vas promijeniti. Osmjeh koji će vam uvijek bit pred očima i najsnažnije zagrljaje u kojima vam se duša topi.
Volite i budite voljeni!

Albin Čelebić – Poklon paket Milka
Ženu mog života ne mogu zadiviti materijalne stvari,
kod drugih možda, ali kod nje to ne pali.
U duši je romantik veliki i sitnica je uvijek oduševi.
Pa uzmem olovku i parče papira i napišem rečenicu što u srce dira.
Ni sva blaga svijeta se ne mogu porediti sa tih par riječi,
a kraja nema njenoj sreći.
Kako si sretan kažem sebi, ko pored sebe takvu ženu htio ne bi?
U mom zagrljaju sva se istopi jer da je volim i bez riječi osjeti.
Svakodnevno iskazujte ljubav nježnijem spolu jer u tom uživaju, budimo realni, baš to i zaslužuju.
Sretno Valentino svima, iskrene ljubavi neka uvijek u izobilju ima.

Eldar Tutnjić – Poklon romantično putovanje
Amina Pašić Đerlek – Poklon paket Ovnak
Snježana Elek – Poklon paket Milka

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading