Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

BINGO & DELIMANO SCARLET

Kako skupljati naljepnice?

Za svaku kupovinu u vrijednosti od 10 KM u svim Bingo trgovinama dobivate po jednu naljepnicu koju je potrebno zalijepiti na kupon u katalogu.


Kako kupiti Delimano Scarlet proizvode uz 50% popusta?

Veoma jednostavno! Sakupljajte naljepnice i zalijepite ih na kupon koji se nalazi u katalogu. Prilikom kupovine odabranog proizvoda iz naše ponude, priložite katalog sa odgovarajućim brojem sakupljenih naljepnica i cijena proizvoda će biti umanjena za 50%.

Naljepnice i kataloge možete dobiti u svim BINGO objektima. Sa jednim katalogom možete kupiti broj proizvoda u zavisnosti od broja sakupljenih naljepnica. Ukoliko nemate dovoljno sakupljenih naljepnica za ostvarivanje popusta, odabrani proizvod možete kupiti i po redovnoj cijeni.

Popust se obračunava na kasi uz popunjen katalog i ne sabira se sa drugim popustima. Akcija se ne odnosi na veleprodaju. Sve cijene su u KM sa uključenim PDV-om. Proizvodi mogu biti rasprodati prije kraja kampanje. Fotografije proizvoda su simbolične. Uvoznik i distributer: Studio Moderna d.o.o. Bosna i Hercegovina, Trg solidarnosti bb, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

U prilogu potražite spisak Bingo trgovina u kojima možete pronaći Scarlet proizvode.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading