Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Alta Shopping Centar slavi 10. rođendan

Alta Shopping Centar  ove godine slavi deset godina.

Centar je otvoren 17.12.2010. godine, na površini od 24.000 m2, veoma atraktivnog enterijera i skladnog eksterijera, sa 200 parking mjesta u troetažnoj garaži, a predstavljao je najveću direktnu američku investiciju u BiH. Namjena ovog shopping centra nije bila samo ponuda poznatih svjetskih modnih brendova, nego i poslovna, obzirom na atraktivnu lokaciju na Marijin Dvoru, gdje se nalaze i poslovne zgrade UNITIC.

2017. kompanija Bingo d.o.o. Tuzla je kupila kompaniju Victor Retail I u čijem je vlasništvu Alta. Od tada do danas, Bingo je unaprijedio poslovanje, promijenivši određeni sadržaj u centru, te usprkos velikom broju shopping centara u Sarajevu, Alta je i dalje „živahan“ i atraktivan centar.

Iako epidemiološka situacija nije pogodna za organizovanje proslave rođendana kakvu ovaj jubilej zaslužuje, Uprava centra je pripremila nagradnu igru u kojoj su od 19.11. mogli učestvovati svi posjetiocu Alte koji ostvare kupovinu u iznosu od 50 KM u bilo kojoj trgovini. Kako bi na prigodan način obilježili rođendan, organizirat će i tri dana sa super popustima od 18. do 20. decembra, a 19.12. će biti organizovano izvlačenje dobitnika glavne nagrade.

U shoppingu će posjetioce zabaviti i DJ koji će se pobrinuti za pozitivnu atmosferu.

Rođendan ne može proći bez slastica, tako da će svi posjetioci centra probati i rođendansku tortu.

„Ne brinite, Alta Shopping Centar pazi na vas i pakuje svaki komad posebno. Zdravlje je najvažnije. Zbog toga, sve mjere predostrožnosti se realiziraju u centru svakodnevno. Dajte i vi svoj doprinos tako što ćete kupovati, slaviti i uživati u shoppingu odgovorno. Držite razmak, nosite masku i dezinficirajte ruke.“, poručuju iz Alte.

Ove godine, praznici u Alta Shopping Centru počinju ranije. Super zabava, popusti i nagrade čekaju vas na pravom mjestu.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading