Trgovački lanac Bingo

Alta Shopping Centar slavi 10. rođendan

Alta Shopping Centar  ove godine slavi deset godina.

Centar je otvoren 17.12.2010. godine, na površini od 24.000 m2, veoma atraktivnog enterijera i skladnog eksterijera, sa 200 parking mjesta u troetažnoj garaži, a predstavljao je najveću direktnu američku investiciju u BiH. Namjena ovog shopping centra nije bila samo ponuda poznatih svjetskih modnih brendova, nego i poslovna, obzirom na atraktivnu lokaciju na Marijin Dvoru, gdje se nalaze i poslovne zgrade UNITIC.

2017. kompanija Bingo d.o.o. Tuzla je kupila kompaniju Victor Retail I u čijem je vlasništvu Alta. Od tada do danas, Bingo je unaprijedio poslovanje, promijenivši određeni sadržaj u centru, te usprkos velikom broju shopping centara u Sarajevu, Alta je i dalje „živahan“ i atraktivan centar.

Iako epidemiološka situacija nije pogodna za organizovanje proslave rođendana kakvu ovaj jubilej zaslužuje, Uprava centra je pripremila nagradnu igru u kojoj su od 19.11. mogli učestvovati svi posjetiocu Alte koji ostvare kupovinu u iznosu od 50 KM u bilo kojoj trgovini. Kako bi na prigodan način obilježili rođendan, organizirat će i tri dana sa super popustima od 18. do 20. decembra, a 19.12. će biti organizovano izvlačenje dobitnika glavne nagrade.

U shoppingu će posjetioce zabaviti i DJ koji će se pobrinuti za pozitivnu atmosferu.

Rođendan ne može proći bez slastica, tako da će svi posjetioci centra probati i rođendansku tortu.

„Ne brinite, Alta Shopping Centar pazi na vas i pakuje svaki komad posebno. Zdravlje je najvažnije. Zbog toga, sve mjere predostrožnosti se realiziraju u centru svakodnevno. Dajte i vi svoj doprinos tako što ćete kupovati, slaviti i uživati u shoppingu odgovorno. Držite razmak, nosite masku i dezinficirajte ruke.“, poručuju iz Alte.

Ove godine, praznici u Alta Shopping Centru počinju ranije. Super zabava, popusti i nagrade čekaju vas na pravom mjestu.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading