Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Pravila darivanja „Osvoji igračku“

Pravila i uslovi za učešće u darivanju putem Instagram stranice.


1. Podaci o organizatoru


Organizator darivanja pod nazivom „Osvoji igračku“. (u daljnjem tekstu: organizator darivanja) je Bingo doo (dalje u tekstu: organizator).


2. Namjena darivanja putem Instagram stranice


Svrha darivanja je promocija asortimana igračaka u PJ 28 TC Živinice.


3. Učesnici i način sudjelovanja


Sudionici (učesnici) darivanja mogu biti sva fizička lica, osobe sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini, koja na Instagram stranici TC Živinice u komentar na post „taguju“ jedan Instagram profil i zaprate TC Živinice. Sudionici mogu tagovati više osoba, pod uslovom da svaki put taguju drugu osobu.

Osobama koje na bilo koji način izravno sudjeluju u pripremi i sprovođenju darivanja, nije dozvoljeno sudjelovati u darivanju.

4. Trajanje darivanja 


Program darivanja trajat će u periodu od 14.12-17.12.2020. do 00:00h. Izvlačenje dobitnika darivanja će biti slučajnim odabirom 18.12.2020.,  a preuzimanje nagrade na info pultu TC Živinice.


5. Darovi

Darovni fond: cca 40,00 KM, odnosno 2 poklon paketa od kojih jedan sadrži plišanu igračku i Barbie lutku, a drugi plišanu igračku i puzzle. Nakon završetka izvlačenja, korisnika obavijestiti putem TC Živinice Instagram stranice. Dobitnik mora svoje podatke dostaviti u roku od 3 dana od dana izvlačenja dara i objavljivanja liste dobitnika. Ukoliko dobitnik ne dostavi svoje podatke u roku od 3 dana , nagrada će biti dodjeljena drugom dobitniku.

Svaki učesnik u programu darivanja može dobiti samo jedan dar.

Nagrada se ne može zamijeniti ili potraživati u novcu. Ako je dobitnik dara maloljetna osoba, dužna je priložiti pristanak roditelja ili staratelja za primanje dara.


6. Utvrđivanje pobjednika i obavještenje o dobitniku


Ako osoba za darivanje ne ispuni uslove za darivanje, dar se ne dodjeljuje.
Dobitnici će biti objavljeni na web stranici Bingo doo[SC1]  (https:/www.bingobih.ba) i taggovani u komentar na stranici.

najkasnije 3 dana nakon što su dobitnici izvučeni. Svi učesnici programa darivanja, sudjelovanjem u darivanju izričito i neopozivo pristaju na objavljivanje gore navedenih podataka na web mjestu. Dobitnik dara bit će obaviješten od strane organizatora darivanja putem poruke u inbox te putem komentara pod postom programa darivanja. Na izvučenu listu dobitnika nije moguće uložiti žalbu.


7. Primanje dara


Preduvjet za primanje dara je da se sudionici slože s ovim pravilima i kvalificiraju se za izvlačenje dara.

 D
Organizator zadržava pravo da ne dodjeljuje dar ako:
• pobjednik se nije kvalificirao za dar,
• utvrđuje se da je korisnik sudjelovao u programu darivanja kršeći pravila i uvjete darivanja,
• pobjednik dostavi netačne podatke,
• dobitnik dara ne preuzme isti sve dok ne istekne rok za prihvaćanje istog
• Isključenje odgovornosti


Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
• neaktivnost mrežnog profila koja je posljedica neuspjeha partnerske mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji mogu privremeno poremetiti upotrebu usluga mrežnog profila,
• sve posljedice koje bi sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u programu darivanja na koje organizator ne može utjecati,
• bilo kakve posljedice o upotrebi dara.


8. Obaveze dobitnika da preuzmu glavni dar


Ako pobjednik ne ispunjava uvjete utvrđene u ovim pravilima za prihvaćanje dara ili odbije prihvatiti dar u roku od 3 dana od dana izvlačenja, smatra se da je organizator programa darivanja slobodan od svih obveza prema dobitniku dara naslov predmetnog izvlačenja. Ako pobjednik u roku od 3 dana od poziva ne dostavi svoje podatke, dar se neće dodijeliti.


9. Zaštita ličnih podataka


Svi lični podaci dobiveni od sudionika natječaja zaštićeni su u skladu s ovim članom 11. i u skladu s općim aktima organizatora nadmetanja u području zaštite osobnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (Zakona o zaštiti ličnih podataka (“Službeni glasnik BiH”, broj 76/11). Učesnici darivanja izričito se slažu da će organizator iste koristiti njihove lične podatke, koje dostave učesnici u toku sudjelovanja u darivanju, samo za potrebe darivanja.


Učešćem u darivanju učesnici potvrđuju da su svjesni da prihvaćaju i da se slažu sa pravilima pravilnika o darivanju. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatrat će se primarnim u odnosu na bilo koju drugu publikaciju, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila utvrđuje isključivo organizator.

10. Pristup pravilima o darivanju


Pravila konkursa su objavljena na web stranici  https:/www.bingobih.ba i dostupna su svim učesnicima u svakom trenutku.

11. Ostale odredbe


Organizator neće razmatrati zakašnjele i nepotpuno ispunjene ili neispravno ispunjene prijave za darivanje. Odluka organizatora darivanja o svim pitanjima I pravilima vezanim za istu je konačna i odnosi se na sve učesnike.
Organizator darivanja zadržava pravo izmjene ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. Obavijestit će sudionike o svim promjenama ovih pravila postavljanjem na web stranici https:/www.bingobih.ba  Nastavak sudjelovanja u darivanja nakon objavljivanja bilo kakvih promjena pravila smatra se prihvaćanjem i pristankom na promjene.

Svi sporovi koji proizlaze iz konkurencije i koji se ne mogu riješiti međusobnim dogovorom, podložni su nadležnom sudu Bosne I Hercegovine.


 [SC1]I tagg u komentar

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading