Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Hipermarket Bingo Plus od 20.11. u suterenu Bingo City Centera

Danas, 20. novembra od 8:30 ujutro, Hipermarket Bingo Plus u sklopu Bingo City Centera u Tuzli, otvorio je svoja vrata u novom ruhu, na etaži -1.

Osim što zauzima veću površinu nego dosadašnji hipermarket, u novom ćete moći pronaći i raznovrsniji asortiman, bogatiju ponudu na svježim odjelima, ali i mnogo ljepši enterijer. Ono po čemu se novi market dodatno razlikuje od prethodnog, jeste i ribarnica, koja će u ponudi imati širok asortiman svježe riječne, jezerske i morske ribe i plodova.

Podsjećamo, Bingo City Center je otvoren 11.11.2016. godine, nedavno je proslavio svoju četvrtu godišnjicu, a u narednih nekoliko mjeseci završava se i nadogradnja centra.

Da je Bingo City Center mjesto porodične zabave i sinonim za shopping, govori i činjenica da ga svakodnevno posjećuju kupci iz cijele BiH ali i susjednih zemalja, zbog raznovrsnosti brendova i modernog i ugodnog enterijera.

Novi hipermarket zauzima površinu od 3.300 kvadratnih metara, što ga čini znatno većim od prethodnog. Za petak iz Binga najavljuju iznenađenja za kupce, ali i pozivaju na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera.

Radno vrijeme marketa će biti od 8:30 do 21:30, a nedjeljom od 9:00 do 21:00.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading