Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Bingo City Center Tuzla je proslavio 4. rođendan

Bingo City Center Tuzla je proslavio 4. rođendan. Tim povodom svoje vjerne kupce i posjetioce nagradili su vrijednim nagradama. Izvučeni su posljednji dobitnici sedmičnih nagrada rođendanske nagradne igre “Za 4 naše, nagrade su vaše!”. Ipak, najveće oduševljenje izazvala je glavna nagrada, shopping u iznosu od čak 4 000 KM. Najsretenija ovog puta bila je Amela Avdić iz Tuzle.

Nagrade je izvukao Mirza Mustafagić, a validnost računa potvrdio je tročlani žiri iz menadžmenta Bingo City Centera. I ove godine Bingo City Center je pokazao da misli na svoje posjetioce i osim nagrada, počastio ih je rođendanskim slasticama, balonima i super popustima uz odličnog DJ-a.

Zbog cjelokupne situacije sa Covid – 19, Bingo City Center nije mogao organizirati tradicionalni rođendanski koncert kao do sada, jer zdravlje i sigurnost posjetioca su najvažniji. Sve mjere predostrožnosti i zaštite sprovode se u centru svakodnevno.

Bingo City Center Tuzla obećava da će biti vaše omiljeno mjesto za shopping i u godinama koje dolaze. Slavlju još uvijek nije kraj, rođendanske Shopping days produžili su i na 12. i 13. novembar. Zato i dalje uživajte u super popustima, ali ne zaboravite biti odgovorni, držite distancu i nosite maske.

BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading