Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Za Coca-Cola poklone igraš, 1000 razloga imaš!

”Program lojalnosti – Za Coca-Cola poklone igraš, 1000 razloga imaš!” organizira i provodi Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo (u daljem tekstu: Organizator).

Program lojalnosti započinje 25.10.2020. godine i traje do 25.11.2020. godine.

U programu lojalnosti mogu učestvovati svi građani koji imaju prebivalište na području Bosne i Hercegovine.

Pravo na učešće nemaju osobe zaposlene kod Organizatora, osobe zaposlene kod društva – „Bingo“ d.o.o. Tuzla kao poslovnog partnera Organizatora, koji podržava organizaciju ovog programa lojalnosti, kao i najbliži članovi porodice bilo koje od navedenih osoba.

Svrha organiziranja je promocija proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola ZERO i Coca-Cola ZERO Lemon u nepovratnim plastičnim (PET) pakovanjima od 1,25 L i 2,0 L.

Program lojalnosti se organizuje samo i isključivo u lancu maloprodajnih objekata Bingo, i to u tačno specificiranim objektima koji mogu pružiti svu potrebnu podršku prilikom realizacije ove promocije. Navedeni maloprodajni objekti i adrese istih su:

 OBJEKATADRESA
1Hipermarket Šićki BrodTuzla, Šićki brod bb, 75000
2TC Hipermarket HadžićiHadžići, Industrijska zona bb
3TC Gračanica Branilaca Kule grada bb, 75320
4Hipermarket TC LukavacLukavac, Lukavačkih brigada bb, 75300
5T.C. MostarMostar,Put M-17 br 5
6Hipermarket ŽiviniceŽivinice, I Ulica br 121, 75270
7TC Hipermarket DobojDoboj,Cara Dušana 18
8T.C.BrčkoBrčko, Braće Ćuskića br.10, 76100
9TC Hipermarket BijeljinaBijeljina,Cara Uroša 54,76300
10TC Hipermarket BihaćUl. Žrtava srebreničkog genocida bb, Bihać
11TC Zenica     Zenica,Goraždanska br 23, 72000 Lukovo polje
12Hipermarket PrijedorSvale bb, Prijedor
13Hipermarket Stup Ilidža, Sarajevo/Kurta Schorka 28
14Hipermarket GradiškaXVI Krajiške brigade bb, Gradiška
15Hipermarket KolodvorskaKolodvorska br .12 , Sarajevo
16Hipermarket UšćeUsce bb , Tuzla
17Hipermarket Trebinje 2Zasad polje bb, Trebinje
18Hipermarket – Lukavica Istočno SarajevoUl. Vojvode Radomira Putmika bb, Istočna Ilidža
19Hipermarket VogošćaUgorsko bb
20Hipermarket Bingo Plus BCC SarajevoDžemala Bijedića 160

Način učestvovanja u programu lojalnosti je sljedeći:

a) Kupovinom jednog od promotivnih (1,25 L ili 2,0 L PET) pakiranja, potrošač stiče pravo na učešće u programu lojalnosti.

b) Za svako kupljeno promotivno pakiranje, potrošač ima pravo da dobije jednu promotivnu naljepnicu. Ona će potrošaču biti dodijeljena na kasi prilikom kupovine. Potrošač ima pravo da kupi više promotivnih pakiranja i samim time dobije onoliko promotivnih naljepnica koliko kupi promotivnih pakiranja.

c) Promotivne naljepnice (prikazane na slici) se sakupljaju na promotivnim albumima/letcima, koji će se također moći pokupiti besplatno na samoj kasi ili na info pultu Bingo objekta.   

d) Skupljanjem promotivnih naljepnica, učesnik stiče pravo na poklone. Promotivni pokloni ovise isključivo od broja promotivnih naljepnica, koje je učesnik skupio u periodu trajanja programa lojalnosti. Promotivni pokloni ovisno o broju sakupljenih naljepnica se razlikuju, a učesnici u promociji u svakom trenutku tijekom trajanja programa mogu upitom na info pultu saznati koliko je poklona ostalo na stanju u predmetnom Bingo objektu.

e) Klasifikacija vrste i vrijednosti promotivnih poklona se prevashodno odnosi na broj skupljenih promotivnih naljepnica, i to na sljedeći način:

  • sa skupljenih 10 naljepnica učesnik stiče pravo na poklon: metalac tepsija okrugla
  • sa skupljenih 10 naljepnica učesnik stiče pravo na poklon: metalac posuda sa poklopcem
  • sa skupljenih 15 naljepnica učesnik stiče pravo na poklon: metalac tepsija dugačka
  • sa skupljenih 20 naljepnica učesnik stiče pravo na poklon: metalac šerpica
  • sa skupljenih 50 naljepnica učesnik stiče pravo na poklon: WMF posuda za salatu

f) Preuzimanje poklona vrši se na info pultu navedenih Bingo objekata. Da bi preuzeo svoj poklon, ukoliko ista postoji na stanju, učesnik je dužan predati album/letak sa popunjenim naljepnicama, čija količina odgovara izabranom poklonu. Dobitnik poklona također prilikom preuzimanja istog dužan je dati lične podatke i to: ime i prezime, broj telefona i adresu svog prebivališta.

Količine poklona su ograničene, te se program lojalnosti u određenom Bingo objektu završava u onom momentu kada se iskoristi/dodijeli i posljednja posuda na zalihi tog objekta. Svaki od navedenih 20 Bingo objekata na stanju će imati po 50 različitih posuda – što čini ukupni nagradni fond od 1000 nagrada.

Po isteku navedenih zaliha pokloni se više neće moći preuzeti, bez obzira na skupljene naljepnice do tog momenta. U situaciji kada određeni pokloni nisu dostupni ili je potrošena ili podijeljena ukupna planirana količina, dobitniku se nude trenutno dostupni zamjenski pokloni u protuvrijednosti prikupljenih promotivnih naljepnica, do isteka zalihe i samih zamjenskih poklona.

Organizator zadržava pravo provjere i dodatne kontrole ispravnosti promotivnih naljepnica koje sakupi od dobitnika koji su osvojili poklone.

U slučaju pogreške u štampanju, bilo koje druge pogreške ili drugih nepravilnosti na promotivnom pakovanju, Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo, The Coca-Cola Company, Barlan B-H d.o.o., maloprodajna mjesta ili njihove podružnice i povezana društva ne snose nikakvu odgovornost.

Nije dozvoljena nikakva zamjena poklona njenom vrijednošću u novcu. Pokloni se ne mogu prenijeti niti ustupiti drugima prije nego što se izvrši njihovo direktno uručenje dobitniku.

Organizator ima pravo da jednostrano otkaže program lojalnosti u bilo kojoj fazi, uz obavještenje ukoliko bi došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe Pravila ili događaja koji imaju karakter više sile. Ukoliko bi nastala neka od navedenih okolnosti, distribucija poklona bit će odmah obustavljeni jednostranom odlukom Organizatora, neovisno o potrebi za njenim eventualnim objavljivanjem. U tom slučaju neće se nadoknaditi troškovi, direktna ili indirektna šteta učesnicima u promociji.

Samim učešćem u ovom programu lojalnosti svi potrošači prihvaćaju da ih ova Zvanična pravila obavezuju.

Dodatne informacije iz ovih Zvaničnih pravila mogu se dobiti pozivom na besplatnu info liniju: 080 020 100, svakim radnim danom od 09 do 17 sati, u periodu od 25.10.2020. do 25.11.2020. godine.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading