Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Kompanija Bingo otvorila 207. poslovnicu u BiH

Srednjobosanski kanton bogatiji je za još jednu poslovnicu Binga, u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Savremeni objekat površine 4.800 m2, u sklopu kojeg je i restoran sa više od stotinu mjesta, a u kojem radi sedamdeset novih radnika, od danas je otvoren u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Vrpcu je presjekao načelnik Sead Čaušević i Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije Binga.

„Sada i u ovom gardu imamo veliki, moderni centar. Ovo je naša 207. poslovnica, a do kraja godine planiramo još nekoliko otvorenja. U hipermarketu koji se prostire na 2.800 m2 izdvajamo odličnu ponudu na odjelima svježeg voća i povrća, delikatesa i mesnice, a na odjelima neprehrane nudimo odličan izbor tekstila, obuće, igračaka, kućnih potrepština i tehnike“, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.

Načelnik opštine Gornji Vakuf-Uskoplje, gdin Sead Čaušević izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska trgovačkog lanca u ovu opštinu: „Sada Bingov objekat krasi ulaz u naš grad. A najznačajnije za nas je što je 70 ljudi dobilo posao”.

Kupci su uživali u degustacijama, promocijama, popustima i poklon paketima. Organizovana je i zabava za djecu uz maskote Bingose i Miraculous.

Kompanija Bingo uspješno posluje već 26 godina, a u svojoj mreži ima ukupno 207 trgovina, te više od 8.500 zaposlenih.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading