Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Objekat ‘Nova Pecara’: Savremena arhitektura i najviši standard življenja u Tuzli!

Nova Pecara se nalazi u naselju Brčanska Malta, unutar prostorne cjeline Pecara 2. Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle, Nova Pecara donosi savremeno iskustvo stanovanja i vrhunski kvalitet življenja. Objekat čini 5 lamela različitih spratnosti, sa ukupno 176 stambenih jedinica – 20 garsonjera, 106 dvosobnih, 36 trosobnih, 14 petosobnih.

U podrumu objekta se nalaze garaže i parking mjesta, a za kupovinu stanova od 170 m2 smo obezbijedili gratis parking mjesto u garaži. Dodatni komfor stanarima pružit će hipermarket sa raznolikom i bogatom ponudom smješten u prizemlju objekta.

Svojom autentičnom formom objekat unosi nove i inspirativne elemente savremene arhitekture u postojeće okruženje. Koncipirana je tako da zadovolji sve praktične potrebe stanara i osigura najviši standard življenja. Izrazito prozračni i osvijetljeni stanovi brižno su osmišljeni kako bi se osigurala visoka funkcionalnost prostora i maksimalan komfor.

U skladu sa savremenim zahtjevima življenja, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija objedinjeni su u jedinstven prostor bez zatvorenih pregrada i vrata, dok su sva kupatila komotna i moderno opremljena. Posvećena je najveća pažnja izboru materijala – kako njihovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti, tako i cjelokupnom vizualnom doživljaju.

Nova Pecara pruža savršene uslove za različite životne stilove, a njena je ponuda jednako prilagođena individualnom stanovanju ili većim domaćinstvima. Cijene kvadrata već od 3.600 KM.

Za sve dodatne informacije ili za dogovor oko razgledanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila prodaja@novapecara.ba ili telefonom na broj +387 61 05 22 10.

Više pogledajte na zvaničnoj WEB STRANICI.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading