Search
Close this search box.

„Jer volimo da darujemo“

Pravila darivanja „Jer volimo da darujemo“

Pravila i uslovi za učešće u darivanju putem Facebook stranice.


1. Podaci o organizatoru


Organizator darivanja pod nazivom „Jer volimo da darujemo“. (u daljnjem tekstu: organizator darivanja) je Bingo doo (dalje u tekstu: organizator).


2. Namjena darivanja putem Facebook stranice


Svrha darivanja je promocija asortimana malih kućanskih aparata.


3. Učesnici i način sudjelovanja


Sudionici (učesnici) darivanja mogu biti sva fizička lica, osobe sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini, koja na Facebook stranici Bingo u komentar na post „taguju“ dvije osobe sa kojima bi poklonili Telefunken pegla za veš i like Facebook stranicu Bingo. Sudionici mogu tagovati više osoba, pod uslovom da svaki put taguju druge osobe. Osobe koje su tagovane trebaju zapratiti Facebook stranicu Bingo.

Osobama koje na bilo koji način izravno sudjeluju u pripremi i sprovođenju darivanja, nije dozvoljeno sudjelovati u darivanju.

4. Trajanje darivanja 


Program darivanja trajat će u periodu od 25.12-30.12.2020. do 00:00h. Izvlačenje dobitnika darivanja će biti slučajnim odabirom 31.12.2020.,  a preuzimanje nagrade u dogovoru sa organizatorom.


5. Darovi

Dar Telefinken pegla za veš., Nakon završetka izvlačenja, korisnika ćemo obavijestiti putem komentara i taggom na Bingo Facebook stranice. Dobitnik mora svoje podatke dostaviti u roku od 3 dana od dana izvlačenja dara i objavljivanja liste. Dobitnik izvučen putem online aplikacije bit će tagg u komentar objave.Ukoliko dobitnik ne dostavi svoje podatke u roku od 3 dana, nagrada će biti dodjeljena drugom/alternativnom dobitniku .

Svaki učesnik u programu darivanja može dobiti samo jedan dar.

Nagrada se ne može zamijeniti ili potraživati u novcu. Ako je dobitnik dara maloljetna osoba, dužna je priložiti pristanak roditelja ili staratelja za primanje dara.


6. Utvrđivanje pobjednika i obavještenje o dobitniku


Ako osoba za darivanje ne ispuni uslove  za darivanje, dar se ne dodjeljuje.
Dobitnici će biti objavljeni  u komentar ispod objave na Facebook stranici Bingo

najkasnije 3 dana nakon što su dobitnici izvučeni. Svi učesnici programa darivanja, sudjelovanjem u darivanju izričito i neopozivo pristaju na objavljivanje gore navedenih podataka na web mjestu. Dobitnik dara bit će obaviješten od strane organizatora darivanja putem poruke u inbox te putem komentara pod postom programa darivanja. Na izvučenu listu dobitnika nije moguće uložiti žalbu.


7. Primanje dara


Preduvjet za primanje dara je da se sudionici slože s ovim pravilima i kvalificiraju se za izvlačenje dara.


Organizator zadržava pravo da ne dodjeljuje dar ako:
• pobjednik se nije kvalificirao za dar,
• utvrđuje se da je korisnik sudjelovao u programu darivanja kršeći pravila i uvjete darivanja,
• pobjednik dostavi netačne podatke,
• dobitnik dara ne preuzme isti sve dok ne istekne rok za prihvaćanje istog
• Isključenje odgovornosti


Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
• neaktivnost mrežnog profila koja je posljedica neuspjeha partnerske mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji mogu privremeno poremetiti upotrebu usluga mrežnog profila,
• sve posljedice koje bi sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u programu darivanja na koje organizator ne može utjecati,
• bilo kakve posljedice o upotrebi dara.


8. Obaveze dobitnika da preuzmu glavni dar


Ako pobjednik ne ispunjava uvjete utvrđene u ovim pravilima za prihvaćanje dara ili odbije prihvatiti dar u roku od 3 dana od dana izvlačenja, smatra se da je organizator programa darivanja slobodan od svih obveza prema dobitniku dara naslov predmetnog izvlačenja. Ako pobjednik u roku od 3 dana od poziva ne dostavi svoje podatke, dar se neće dodijeliti.


9. Zaštita ličnih podataka


Svi lični podaci dobiveni od sudionika natječaja zaštićeni su u skladu s ovim članom 11. i u skladu s općim aktima organizatora nadmetanja u području zaštite osobnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (Zakona o zaštiti ličnih podataka (“Službeni glasnik BiH”, broj 76/11). Učesnici darivanja izričito se slažu da će organizator iste koristiti njihove lične podatke, koje dostave učesnici u toku sudjelovanja u darivanju, samo za potrebe darivanja.


Učešćem u darivanju učesnici potvrđuju da su svjesni da prihvaćaju i da se slažu sa pravilima pravilnika o darivanju. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatrat će se primarnim u odnosu na bilo koju drugu publikaciju, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila utvrđuje isključivo organizator.

10. Pristup pravilima o darivanju


Pravila konkursa su objavljena na web stranici  https:/www.bingobih.ba i dostupna su svim učesnicima u svakom trenutku.

11. Ostale odredbe


Organizator neće razmatrati zakašnjele i nepotpuno ispunjene ili neispravno ispunjene prijave za darivanje. Odluka organizatora darivanja o svim pitanjima I pravilima vezanim za istu je konačna i odnosi se na sve učesnike.
Organizator darivanja zadržava pravo izmjene ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. Obavijestit će sudionike o svim promjenama ovih pravila postavljanjem na web stranici https:/www.bingobih.ba  Nastavak sudjelovanja u darivanja nakon objavljivanja bilo kakvih promjena pravila smatra se prihvaćanjem i pristankom na promjene.

Svi sporovi koji proizlaze iz konkurencije i koji se ne mogu riješiti međusobnim dogovorom, podložni su nadležnom sudu Bosne I Hercegovine.

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading