Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Pravila darivanja „HiPP slatki paketići“

Pravila i uslovi za učešće u darivanju putem Facebook stranice.


1. Podaci o organizatoru


Organizator darivanja pod nazivom Ataco d.o.o. (u daljnjem tekstu: organizator darivanja) .


2. Namjena darivanja putem Facebook stranice


Svrha darivanja je nagrađivanje vjernih kupaca HiPP proizvoda.


3. Učesnici


Sudionici (učesnici) darivanja mogu biti sva fizička lica, osobe sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini, starija od 18 godina, koje na Facebook stranici Bingo(mehanizam) Ucesnici treba da odgovore na pitanje: „Koja je omiljena Hipp kašica vaših mališana?“ .

Osobama koje na bilo koji način izravno sudjeluju u pripremi i sprovođenju darivanja, nije dozvoljeno sudjelovati u darivanju.


4. Način sudjelovanja u programu darivanja 


Korisnik može sudjelovati u darivanju SVAKI KORISNIK KOJI ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJE .


5. Trajanje darivanja 


Program darivanja trajat će u periodu od 10.12. do 15.12 .Izvlačenje dobitnika darivanja će uslijediti po završetku darivanja i to na dan 16.12.  Sretne dobitnike izvlačimo putem online aplikacije.


6. Darovi

Darovni fond: 10 poklon paketa HiPP slatkih kašica + reklamni materijal . Nakon završetka izvlačenja, korisnika ćemo obavijestiti putem BINGO FB stranice. Dobitnik je dužan u roku od 5 dana dostaviti svoje podatke od dana izvlačenja i objavljivanja liste dobitnika. Pobjednik koji ne dostavi svoje podatke u dogovorenom roku neće imati pravo na dar.

Rok za preuzimanje dara je 5 dana od dana kontakta sa dobitnikom.

Svaki učesnik u programu darivanja može dobiti samo jedan dar.

Jedan korisnik može poslati više prijava, ali bit će darovan samo jedanput. Nagrada se ne može zamijeniti ili potraživati u gotovini. Ako je dobitnik dara maloljetna osoba, dužna je priložiti pristanak roditelja ili staratelja za primanje dara.


7. Utvrđivanje pobjednika i obavještenje o dobitniku


Ako osoba za darivanje pošalje ne ispuni uvjete koji za darivanje, dar se ne dodjeljuje.
Pobjednici će biti objavljeni na Bingo web stranici najkasnije 2 dana nakon što je pobjednik određen. Svi učesnici programa darivanja, sudjelovanjem u darivanju izričito i neopozivo pristaju na objavljivanje gore navedenih podataka na web mjestu.
Dobitnik dara bit će obaviješten od strane organizatora darivanja putem poruke u inbox te putem komentara pod darom Facebook objavom.
Na izvučenu listu dobitnika nije moguće uložiti žalbu.


8. Primanje dara


Preduvjet za primanje dara je da se sudionici slože s ovim pravilima i kvalificiraju se za izvlačenje dara.


Organizator zadržava pravo da ne dodjeljuje dar ako:
• pobjednik se nije kvalificirao za dar,
• utvrđuje se da je korisnik sudjelovao u programu darivanja kršeći pravila i uvjete darivanja,
• pobednik dostavi netačne podatke,
• dobitnik dara ne preuzme isti sve dok ne istekne rok za prihvaćanje istog
• Isključenje odgovornosti


Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
• neaktivnost mrežnog profila koja je posljedica neuspjeha partnerske mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji mogu privremeno poremetiti upotrebu usluga mrežnog profila,
• sve posljedice koje bi sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u programu darivanja na koje organizator ne može utjecati,
• bilo kakve posljedice o upotrebi dara .


9. Obaveze dobitnika da preuzmu glavni dar


Ako pobjednik ne ispunjava uvjete utvrđene u ovim pravilima za prihvaćanje dara ili odbije prihvatiti dar u roku od 5 dana od dana izvlačenja, smatra se da je organizator programa darivanja slobodan od svih obveza prema dobitniku dara naslov predmetnog izvlačenja. Ako pobjednik u roku od 5 dana od poziva ne dostavi svoje podatke, dar se neće dodijeliti.


10. Zaštita ličnih podataka


Svi lični podaci dobiveni od sudionika natječaja zaštićeni su u skladu s ovim članom 11. i u skladu s općim aktima organizatora nadmetanja u području zaštite osobnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (Zakona o zaštiti ličnih podataka (“Službeni glasnik BiH”, broj 76/11).
Učesnici darivanja izričito se slažu da će organizator iste koristiti njihove lične podatke, koje dostave učesnici u toku sudjelovanja u darivanju, samo za potrebe darivanja.


Učešćem u darivanju učesnici potvrđuju da su svjesni da prihvaćaju i da se slažu sa pravilima pravilnika o darivanju. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatrat će se primarnim u odnosu na bilo koju drugu publikaciju, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku.
Autentično tumačenje ovih pravila utvrđuje isključivo organizator.

11. Pristup pravilima o darivanju


Pravila konkursa su objavljena na web stranici https://www.bingotuzla.ba/ i dostupna su svim učesnicima u svakom trenutku.

12. Ostale odredbe


Organizator neće razmatrati zakašnjele i nepotpuno ispunjene ili neispravno ispunjene prijave za darivanje. Odluka organizatora darivanja o svim pitanjima I pravilima vezanim za istu je konačna i odnosi se na sve učesnike.
Organizator darivanja zadržava pravo izmjene ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. Obavijestit će sudionike o svim promjenama ovih pravila postavljanjem na web stranici https://www.bingotuzla.ba/. Nastavak sudjelovanja u darivanja nakon objavljivanja bilo kakvih promjena pravila smatra se prihvaćanjem i pristankom na promjene.

Svi sporovi koji proizlaze iz konkurencije i koji se ne mogu riješiti međusobnim dogovorom, podložni su nadležnom sudu Bosne I Hercegovine.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading