Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Nove trgovine u sarajevskom Bingo City Centeru

KO STIŽE, TEBI BLIŽE?

     Bingo City Center, najveći Bingov shopping centar u Sarajevu, uskoro će obogatiti svoju ponudu novim trgovinama. Od 11. decembra svoja vrata će kupcima otvoriti: Alma Ras, Salamander, Dexy Co, The Athlete's Foot, S.Oliver i Frisa. 

     Bingo City Center se prostire na 44 500 kvadrata i mjesto je na kojem svaki kupac može pronaći baš sve za sebe. S novim trgovinama ta će ponuda biti još raznovrsnija, a već omiljeni brendovi, postat će još bliži svojim kupcima.

     Ovo je druga faza otvorenja, a svoja vrata prethodno su otvorili najveći Bingo Plus hipermarket, najmodernije Cinestar kino i još nekoliko zakupaca različitog portfolija.

         „Zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji nismo u mogućnosti organizovati događaj na dan otvorenja druge faze, ali će novi zakupci pripremiti odlične ponude u svojim trgovinama. Dok otvaramo najavljene trgovine, u  pripremi je novi sadržaj koji zasad nećemo otkrivati“, kazali su iz Binga.

Podsjećamo, prva faza centra završena je u septembru, te je dio centra otvoren 12.9.2020. Tada je Bingo predstavio najveći hipermarket u BiH, na čak 10.000 m2 i još 9 drugih zakupaca. 30. oktobra u sklopu centra, Cinestar Cinemas otvorili su najsavremenije kino sa 10 dvorana.

         Sve važne informacije o BCC-u Sarajevo možete pronaći na www.bingocitycenter.ba te na Facebook i Instagram profilima. 

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading