Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

Pogledajte prekrasan interijer Sarajevskog Cinestara

KINO NOVE GENERACIJE S 10 DVORANA I DIZAJNERSKIM BAROM OTVORILO SVOJA VRATA U PETAK, POSJETIOCI ODUŠEVLJENI!

PREMIUM LOŽE, ROYAL BEDS LEŽAJEVI, VIP RELAX SJEDALA, CINEMA BAR, ROĐENDAONICE, EXTREME DVORANA, TE USKORO 4DX DVORANA ODUŠEVLJAVAJU SARAJLIJE

S 10 moderno opremljenih kino dvorana i preko 1450 sjedišta, CineStar Sarajevo najveće je, najmodernije, ali i najljepše kino u Bosni i Hercegovini. Osim tehnološke superiornosti, interijer sarajevskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri. CineStar je u svakom svom novom kinu podigao ljestvicu kina s pet zvjezdica pa i ovaj sarajevski predstavlja koncept „destination cinema“ te se može svrstati među najbolja kina na svijetu, nudeći Sarajlijama jedan sasvim novi doživljaj, gdje kino iskustvo započinjete on line kupovinom kinoulaznica te hrane i pića bez čekanja u redu, a prije ili poslije filma posjetioci mogu popiti piće u prekrasnom dizajnerskom Cinema baru s pušačkim dijelom i terasom, dok će djeca moći slaviti rođendane u modernim rođendaonicama, a odrasli imaju i gratis parking ispred kina u skopu Bingo City Center-a.

Novo kino nudi razne tehnološke i druge novitete, a otvorenjem ovog kina Sarajevo će uskoro dobiti i prvu 4DX dvoranu. 4DX je najmodernija tehnologija koju je razvio CJ 4DPLEX, vodeći svjetski brend 4D filmske tehnologije za igrane filmove, koja pruža potpuno kino iskustvo. 4DX uključuje slike koje su u sinhronizaciji s pokretima sjedišta i ostalim specijalnim efektima poput vjetra, magle, mirisa, snijega i još mnogo toga kako bi se pojačala akcija na ekranu. Ovo je prvi i vodeći svjetski brend 4D filmske tehnologije za igrane filmove, blockbustere i alternativne sadržaje, prisutan sada već u preko 65 zemalja svijeta i 755 svjetskih kina, a CineStar ga nakon Zagreba, Splita, Rijeke, Novog Sada, Beograda i Banja Luke, sada ekskluzivno dovodi i u Sarajevo.

Ovo kino također ima najveću eXtreme dvoranu, odnosno specijalni CineStar standard za ljubitelje adrenalina, jer ove dvorane imaju veće platno premazano srebrom, kristalno čistu sliku i nevjerovatan zvuk. Ljubitelji tehnologije će doći na svoje s RGB laserskim projektorima najnovije generacije i JBL ozvučenjem i Crown sistemom.

Osim po veličini i tehnološkoj superiornosti, publika već uživa i u nesvakidašnjoj ljepoti interijera te udobnosti CineStarovih poznatih sjedišta kojih ovdje ima u čak 5 formata; sva regular sjedišta izrađena su od kože s pomičnim naslonom naprijed i nazad te nude više prostora od klasičnih sjedišta. Dodatak su Love box sjedišta koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedišta osim pomičnog naslona nude i stolić s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedišta pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i veću fizičku distancu za posjetioce. Krajnje oduševljenje posjetilaca već prvog vikenda rada kina, izazvali su Royal bed ležajevi za dvoje, koji se nalaze u čak četiri dvorane, a koji također imaju stoliće za odlaganje hrane i pića te bežične punjače za mobitel.

CineStar je u sarajevskom multipleksu prvi put u regiji predstavio i Premium lože. Lože su potpuna ekskluziva i novitet u regiji, a riječ je o ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najboljem dijelu dvorane te nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom s vješalicom za garderobu, posebnom rasvjetom i dodatnim zvučnicima. Sva sjedišta su Premium lounge fotelje s elektronskim pomičnim dijelom za noge i leđa, širih su dimenzija i sa stolićem koji ima bežični punjač za mobitel. Ulaznica za Premium ložu omogućuje posjetiocima piće u Cinema baru prije ili poslije filma.

Lože sarajevskog multipleksa prigodno su nazvane prema gradovima u kojima se održavaju najpoznatiji filmski festivali – Cannes, Berlin, Venice, Sundance i Hollywood, a najveća loža nosi naziv Sarajevo čimese CineStar želio zahvaliti gradu filma i domaćinu svojeg 25. kina u regiji.

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u  regiji sa 158 dvorana i preko 24 500 sjedišta.

U junu 2019. godine Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Evropi u 2019. godini, jer predstavlja pravi primjer kompanije koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast.

Više informacija o kinu i filmskom repertoaru, kao i kupovina ulaznica dostupni su na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba.

Akcijska ponuda cvijeća

Obogatite vaš dom ili obradujte dragu osobu ukrasnim cvijećem iz Bingo ponude. Do 12. aprila ili

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading