Search
Close this search box.

Trgovački lanac Bingo

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI WE CARE – Svi dobivaju!

Članak 1
Organizator programa vjernosti Violeta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude.
Članak 2
Program vjernosti provodi se u svim prodajnim mjestima (prodavaonicama) na području Bosne i Hercegovine od 25.lipnja 2020. do 25. srpnja 2020. ili do isteka zaliha nagrada.
Članak 3
Program vjernosti provodi se u svrhu promocije proizvoda robne marke Violeta. U programu vjernosti uključeni su Violeta We Care higijenski ulošci u pakiranju 18/1 i 20/1.
Članak 4
U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Bosni i Hercegovini.
Članak 5
Za sudjelovanje u programu lojalnosti potrebno je na bilo kojem prodajnom mjestu na području Bosne i Hercegovine kupiti 2 pakiranja Violeta We Care higijenskih uložaka u pakiranju 18/1 i 20/1 u navedenom razdoblju.
Prijava za program lojalnosti se vrši putem aplikacije na stranici www.violeta.com. Slanjem slike jednog računa ili više njih i osobnih podataka putem web aplikacije na stranici Violeta osvajate ručnik za plažu, jastuk za plažu ili maramu za kosu.
Prihvaćaju se samo prijave s datumima poslanih računa između 25.06.2020. i 25.07.2020. godine.
Organizator Programa lojalnosti će svima koji su poslali ispravne račune i ispunili postavljeni uvjet kupnje poslati jednu od nagrada.
Ako potrošač pošalje nepotpunu prijavu (na primjer: bez računa, ako nedostaje ime i prezime, bez navedenih kontakt podataka za slanje nagrade), takva će se smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču.
Ako se provjerom utvrdi da na prijavljenom računu nije evidentirana kupovina 2 pakiranja Violeta We Care higijenskih uložaka potrošač nema pravo na nagradu.
Članak 6
Potrošač može osvojiti jednu ili više nagrada ukoliko ostvari uvjet sudjelovanja u programu lojalnosti i kupi Violeta proizvoda kako je navedeno iznad.
Dodjela nagrada se vrši slučajnim odabirom, po završetku programa vjernosti putem random.org neovisno kada je prijava poslana:

  • 500 x ručnik za plažu;
  • 2.000 x jastuk za plažu;
  • Do isteka zaliha – marama za kosu.

Članak 7
Organizator programa lojalnosti će koristiti adresu i broj telefona u svrhu isporuke nagrade putem svojih djelatnika na terenu koji će uručiti osvojenu nagradu. Organizator se obvezuje da će nagradu isporučiti u roku od 45 radnih dana nakon završetka programa lojalnosti.
U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku Organizator nije dužan snositi trošak ponovnog sl anja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodijeljenu nagradu, gubi pravo na istu.
U slučaju isteka svih zaliha program lojalnosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice www.violeta.com . Prijave primljene nakon završetka programa lojalnosti ne ostvaruju pravo na nagradu.
Potro šač nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora programa lojalnosti prema potrošaču.

Članak 8
Sudjelovanjem u programu lojalnosti potrošači se slažu da njihove osobne podatke Organizator može pohraniti i koristiti u svrhu informiranja o marketinškim aktivnostima vezanim uz robnu marku Violeta i u svrhu predmetnog programa lojalnosti, kao što je objava popisa dodijeljenih nagrada. Potro šač može u bilo kojem trenutku zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.
Članak 9
Potro šač slanjem prijave, odnosno sudjelov anjem u programu lojalnosti, prihva ća Pravila programa lojalnosti. Pravila će biti objavljena na Internet stranci www.violeta.com .
Članak 10
Organizator ne odgovara za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz korištenja nagrada iz ovog programa lojalnosti.
Organizator zadržava pravo prekinuti program lojalnosti prije roka određenog ovim pravilima, kao i mijenjati odredbe ovih pravila o čemu će potrošači biti obaviješteni putem Internet stranice www.violeta.com
Članak 11
U slučaju spora između Organizatora i sudionika nadležan je Sud u Širokom Brijegu.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading