Tesco proizvodi samo u Bingu

Omjer cijene i kvaliteta je danas imperativ u kupovini. Širok asortiman kvalitetnih a povoljnih proizvoda je jedna od Bingovih odrednica. Stoga se mi trudimo da našim kupcima ponudimo upravo to. Novi proizvodi brenda Tesco UK od nedavno su na našim policama. Tesco je najveći engleski maloprodajni lanac sa preko 440.000 zaposlenih u 6.800 trgovina u Engleskoj, još nekoliko zemalja u Evropi i Aziji. Proizvodi koje plasira u svojim trgovinama širom svijeta su visokog kvaliteta i povoljne cijene.

Povoljna, zdrava, održiva hrana dostupna svima, slogan je kojeg se u Tescu drže godinama. Više o načinu plasiranja, kao i kvaliteti proizvoda možete pronaći na https://bit.ly/2DQnrXj . Određeni proizvodi iz kategorija osnovnih životnih namirnica, pakovane hrane, umaka, slatkiša, hemije i kozmetike od sada su dostupni u odabranim Bingo trgovinama. Proizvodi su označeni i lako uočljivi na policama ili u korpama. Samo u Bingu!

Iz ponude izdvajamo

Da li ste znali da hren obiluje vitaminom C (dvostruko više od limuna), sadrži vitamine B skupine, te raznovrsne minerale: kalij, kalcij, željezo, magnezij, fosfor, silicij. Hren je prirodni antibiotik s jakim antibakterijskim djelovanjem, pa se u narodnoj medicini od davnina koristi za jačanje imuniteta, protiv kašlja, plućnih bolesti i općenito infekcija. Pomaže protiv bolesti mokraćnog sistema i bubrežnog kamenca, ublažava bol kod reume i artritisa, te pročišćava kožu.

Tesco Hren samo u Bingu

Recept

Pire od graška i mente

Donosimo odličan recept uz Tesco Mint sauce za pripremu fantastičnog priloga “Pire od graška i mente” prema receptu kuhara gdina. Nermina Hodžića.

Potrebne namirnice:
• 800 gr graska (smrznutog)
• 200 gr krompira (oljuštenog)
• 100 gr. putera
• 50 gr. Tesco mente (zele)
• 1 kom. limun (sok)
• Začini (so,biber)

Proces rada: Krompir kuhati u vodi koju smo prethodno posolili. Kada je kuhan dodati grasak i kuhati na laganoj temperaturi dok grašak ne bude gotov (otprilike 15 min). Procijediti ostatak vode, dodati puter i gnječiti masu da dobijemo pire uz dodavanje Tesco mente i začina. Tesco Mint potražite u Bingo marketima! Tesco i Bingo Vam žele prijatan tek. 🍽💚💚

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

 

Loading
Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

 

Loading