OTKRIJTE TAMPAX COMPAK TAMPONE

TAMPAX Compak Regular tamponi nude diskretnu zaštitu za dane slabijeg do srednjeg intenziteta menstruacije. Pakovani su sa glatkim, kompaktnim aplikatorom za diskreciju i ugrađenom zaštitnom suknjicom koja pomaže pri sprečavanju neželjenog curenja i do osam sati Tampax zaštite sa povjerenjem, tako da se možete osjećati čisto i slobodno da radite šta želite.
 

TAMPAX Compak Super tamponi nude diskretnu zaštitu za dane srednjeg do jačeg intenziteta menstruacije. Pakovani su sa glatkim, kompaktnim aplikatorom za diskreciju i ugrađenom zaštitnom suknjicom koja pomaže pri sprečavanju neželjenog curenja i do osam sati Tampax zaštite sa povjerenjem, tako da se možete osjećati čisto i slobodno da radite šta želite.

TAMPAX Compak karakteristike

Zahvaljujući aplikatoru koji ima mogućnost izvlačenja i uvlačenja tampon je male veličine i nudi zaštitu u svakom trenutku. Pomoću kanala za apsorpciju tečnost se apsorbuje na vrhu i povlači unutar tampona.

Zaštitna suknjica na dnu Tampax tampona pomaže u sprečavanju curenja.Tamponi su pakovani u omot koji se otvara jednostavno i diskretno bez buke, te sprječava potencijalna oštećenja u torbici, kako bi ih uvijek mogli imati pri ruci