Nagrada 1000 KM

Ime i prezime: Irma Dadić
Godina rođenja: 1992.
Grad: Gornji Vakufu Uskoplje

Po zanimanju sam Magistar hemije. Već dugo sam nezaposlena, te sam došla na ideju o proizvodnji prirodne kozmetike. Odgovorna sam osoba koju izazovi motivišu i želim da nam domaći proizvodi budu prioritet pri kupovini.

 

Ime i prezime: Lamija Basara
Godina rođenja: 1996.
Grad: Donji Vakuf

Ono čime bih se bavila jeste izrada unikatnih suvenira, ručno rađenog nakita i oslikavanjem umjetničkih djela. Trenutno ne postoji nijedno slično zanimanje na području Donjeg Vakufa. Završila Akademiju Likovnih Umjetnosti u Sarajevu, smjer slikarstvo. Učestvovala na mnogobrojnim kolektivnim izložbama, likovnim kolonijama, te slikarskim radionicama sa mladim. Želim kroz svoj rad da unesem dozu kreativnosti, šarenila i ljepote u svoj grad.

 

Ime i prezime: Meliha Selimović
Godina rođenja: 1999.
Grad: Zenica

Student sam Mašinskog fakulteta u Zenici. Želim se baviti kuhanjem i ljudima svaki dan plasirati nove recepte i ideje za kuhanje. Živimo u vremenu kada dosta vremena provodimo na društvenim mrežama i općenito na internetu. Željela bih vaše vrijeme i pažnju pridobiti na svom uskoro otvorenom instagram profilu (@kuharica.ba) a nadam se Youtube kanalu, gdje bih pripremala veliki sadržaj recepata u slikama i videozapisima. Na platformama koje će promovirati bosanskohercegovačke proizvode i domaće kompanije. Na platformama gdje svako može pronaći nešto za sebe i steći nove kulinarske vještine. Iskoristimo socijalne mreže da unaprijedimo sebe i svoje okruženje a također iskoristimo kvalitetno vrijeme provedeno na istom.

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

 

Loading