Nagradna igra „Bingo i Heinz roštiljada 2019“

Nagradna igra odvijaće se u periodu od 17.08.2019. do 17.09.2019. godine na području Bosne i Hercegovine u maloprodajnim objektima (hipermarketi i supermarketi) tržnog lanca Bingo.

Kupovinom bilo koja 2 proizvoda iz HEINZ  portfolia (koje možete pronaći u pravilnicima) kupac stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri.

Učesnici nagradne igre za vrijeme trajanja nagradne igre treba da na poleđini svog  računa (dokaz kupovine) popune lične podatke (ime i prezime, adresa  stanovanja/ulica , broj, grad i broj telefona ) i isti odlože u nagradni box koji će biti pozicioniran u maloprodajnim objektima tržnog lanca Bingo (hipermarketi). Jedan učesnik može ubaciti neograničen broj računa i može osvojiti jednu nagradu. Ukoliko se dogodi da već izvučeni dobitnik bude ponovo izvučen, izvlačenje se nastavlja sve dok se ne izvuče dobitnik koji nije osvojio niti jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održaće se na javnom događaju  27.09.2019.  u prisustvu tročlane komisije u maloprodajnom objektu Bingo Stup Sarajevo (br.133) u 12h za FBiH, dok će izvlačenje dobitnika za RS biti također 27.09.2019.godine u prisustvu tročlane komisije u maloprodajnom objektu Bingo Lukavica Istočno Sarajevo (br.174) u 15h. Rezultati nagradne igre i imena dobitnika nagrada biće objavljeni na web stranici www.bingobih.ba i www.megamix.ba. Po završetku izvlačenja svi dobitnici će biti telefonski kontaktirani.

Pravilnike nagradne igre i nagrade koje možete osvojiti potražite u pravilnicima u nastavku.