Dobitnici nagradne igre “NESTLÉ PROIZVODE KUPI I VRIJEDNE NAGRADE POKUPI!“

Nagradna igra “NESTLÉ PROIZVODE KUPI I VRIJEDNE NAGRADE POKUPI!“ trajala je u periodu od 01.07.2019. do 15.08.2019. godine, a odnosila se na sve prodavnice trgovačkog lanca Bingo na području Bosne i Hercegovine.

U nagradnoj igri su učestvovali svi proizvodi navedenih Nestle tržišnih marki: Nescafé, Lion, Kit Kat, Smarties, After Eight, Nestle Dessert, Thomy, Maggi, C, Nesquik , Nestle Chocapic, Nestle Cini Mini, Nestle Corn Flakes, Nestle Lion , Nestle Cookie Crisp, Nestle Fitness, Nestle Cheerios.

Kupovinom jednog ili više proizvoda od navedenih Nestle tržišnih marki u ukupnoj vrijednosti od minimalno 5,00 KM, u prodajnim objektima BINGO d.o.o. sa evidentiranom kupovinom na računu i slanjem SMS poruke (koja sadrži lične podatke i broj računa) kupci su ostvarili mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada održano je 16.08.2019. u Hipermarketu BINGO ALTA Sarajevo u 14:30 sati za Federaciju BiH, dok se izvlačenje nagrada za RS održalo 16.08.2019. u Hipermarketu BINGO Lukavica u 12h.

Spisak dobitnika pogledajte u nastavku: