Nagradna igra Tuzlanske pivare “Popiješ i dobiješ”

Nagradna igra trajat će u periodu od 6.juna do 9. septembra. Za učestvovanje u nagradnoj igri potrbno je kupiti Tuzlanski pilsner u pakovanjima od 0,50 L i 0,33 L u staklenim bocama i limenkama od 0,50 L.  Učesnik je dužan pogledati ispod zatvarača, gdje se nalazi sedmocifreni kôd, koji treba poslati putem SMS-a na broj telefona: 091 212 405 ili preko web stranice www.pivaratuzla.ba (potrebno je slati samo sedmocifreni kôd).

Izvlačenja dobitnika nagrada održat će se u tri dijela: 09.07., 09.08. i 09.09.2019. godine. Prva dva dijela su mjesečna izvlačenja dok je zadnje, finalno izvlačenje po završetku Nagradne igre, 09.09.2019., nakon 11:00 sati. Sva izvlačenja će biti sprovedena u prisustvu 3 člana komisije, kao i predstavnika medija i gostiju.

Izvlačenje svih dobitnika nagrada sprovodit će se slučajnim odabirom putem aplikacije na računaru u prisustvu komisije koja će sastaviti Zapisnik s podacima u skladu sa Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara. Konačni spisak dobitnika nagrada sa njihovim brojevima telefona i nazivima nagrada će biti objavljen na službenoj web stranici www.pivaratuzla.ba, kao i u dnevnim novinama nakon završetka Nagradne igre.

Nagrade koje možete osvojiti navedene su u nastavku.

Pravila nagradne igre preuzmite u nastavku.