Nagradna igra “Fruktako Ljeto 2019.”

Nagradna igra “Fruktako ljeto 2019.” trajat će u periodu od 01.06.2019. do 15.07.2019. godine. Nagradna igra organizuje se i provodi na području Republike Srpske.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi stanovnici Bosne i Hercegovine, koji  u bilo kom marketu na području Republike Srpske  kupe  minimalno tri (3) komada soka „Fruktako multivitamin“ u pakovanju od 1,5 l.

Učesnik je dužan na poleđini računa (dokaz o kupovini) na kojem se nalaze 3 komada soka u pakovanju od 1,5 l  ispisati osnovne podatke o sebi ( ime, prezime i broj telefona), zatim račun ubaciti u označene kutije u marketima ili račun poslati putem mail adrese  marketing@fructatrade.com sa naznakom „za nagradnu igru“ ili u inbox na Facebook profil Fructa Trade-Kort marketi ili putem pošte na adresu „FRUCTA-TRADE“ d.o.o. Derventa, ulica Željeznička bb,74 400 Derventa sa naznakom „za nagradnu igru“ .

Nagrade koje kupac može osvojiti navedene su u nastavku

 1) Putovanje na more Budva  –Hotel Slovenska plaža 3+* za dvije osobe   – 7 noćenja, polupansion ( doručak i večera ), plaćene prevozne karte u organizaciju turističke agencije Istraturs Doboj uz fleksibilnost kada je korištenje nagrade u pitanju, što podrzumijeva da nagrađene osobe mogu koristiti nagradu u dogovorenom terminu x 1 nagrada

 2) Karton soka „Fruktako multivitamin „ x 50 nagrada

 3) Suncobran „Fruktako „ x 50 nagrada

4) Prenoćište  s doručkom za dvije osobe Etno selo „Stanišići“ x 1 nagrada