-15% na odabrani asortiman Ceresit stop vlazi

Vlaga u kući vam pravi probleme? Proizvodi iz asortimana Stop vlazi će vam pomoći pri uklanjanju tamnih mrlja, gljivica ili plijesni na zidovima, te uklanjanju kondenza koji se stvara pri svakodnevnim radnjama kao što su kupanje, kuhanje, sušenje veša i sl.

Stop vlazi odstranjivači vlage će Vam pomoći da uklonite višak vlage iz vašeg doma. Možete ih koristiti u kupatilu, kuhinji ili bilo kojoj drugoj prostoriji.

  • Kontroliše nivo vlažnostiOdstranjivač vlage je idealno rješenje za rješavanje viška vlage u kući i kreiranju idealne klime u vašem domu.
Sprječava stvaranje plijesni – Plijesan je jedna od najčešćih posljedica viška vlage. Postavljanjem odstranjivača vlage, smanjujete nivo vlage u zraku, što sprječava nastajanje plijesni i njenih negativnih posljedica kao što su crni tragovi na zidovima, otpadanju boje ili tapeta.
  • Poboljšava klimu u vašem domu – Višak vlage može imati negativne posljedice na opće blagostanje u vašem domu. Može stvoriti osjećaj hladnoće ili neugodnih mirisa, ali može uzrokovati povećano kihanje, kašljanje ili dodatnu pojavu alergija. Odstranjivač vlage pomaže u smanjenu viška vlage i stvaranju idealne klime u vašem domu.
  • Štiti ličnu imovinu – Još jedna od prednosti korištenja odstranjivača vlage je zaštita lične imovine od posljedica vlage. Odjeća, knjige, hrana i sl, će ostati u ispravnom stanju, bez da mirišu na vlagu.
  • Stvara posebnu atmosferu – Odstranjivač vlage, ne samo da pomaže smanjenju vlažnosti, već može pomoći da kreirate posebnu atmosferu, korištenjem Aromatherapy tableta, možete osvježiti prostor mirisima lavande, vanilije i energične snage voća.