Pobjednici BINGO i Mastercard nagradne igre putuju u Disneyland Pariz® na proslavu 90 godina čarolije Mickey Mousea

Sarajevo, 22. novembar 2018. – BINGO je proglasio pobjednike nagradne igre „BINGO i Mastercard Vas vode u Disneyland Pariz® na proslavu 90 godine čarolije Mickey Mousea“. Dva sretna dobitnika – Ilvana Tetarić iz Sarajeva i Miodrag Divčić iz Bijeljine su osvojila vikend putovanja za sebe i još tri osobe u Disneyland® Paris.

U igri su mogli učestvovati svi korisnici Mastercard kartica koji su u periodu od 6. oktobra do 5. novembra 2018. godine koristili svoje kartice da plate bar jedan račun u Bingo radnjama. Nakon kupovine, kupci su ispunjavali kupon koji su preuzeli na kasi i ubacivali ga u jednu od kutija predviđenih za to u Bingo objektima.

 

Pobjednici će putovati u Disneyland® Paris početkom decembra 2018. godine i sudjelovaće u kreativnim radionicama, te tako pomoći Mickey Mouseu da proslavi svoj 90. rođendan.

 

Najsretnije mjesto na svijetu – Disneyland® Paris je jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posjetilaca, djece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.