Skinite novi PDF letak / katalog akcijske ponude u Bingu                                                              O nama  |  Zaposlenje  |   Kontakt  |  PRESS  |  English
 
   
Prodajni objekti    Restorani   Brandovi    Akcije
   
       
press / informacije i obavještenja  
             
članci i objave
press i mediji          
video prilozi 

Želite li znati više o nama?

O nama

Planovi

Press

Zaposlenja

Kontakt

Centri
Lokacije Centara
Upitnik    
  Oglas / 14.05.2015.

Poštovani potrošači

U cilju zaštite potrošača obavještavamo Vas da se na tržištu pojavio proizvod sa greškom odnosno dječija lutka Defa Lucy, model D.L. 8226.
Molimo Vas ukoliko ste navedeni artikal kupili u poslovnicama "Bingo" i ukoliko posjedujete dokaz o kupovini možete isti vratiti i tražiti povrat novca.

Vaš BingoRadno vrijeme centara tokom praznika na području RS-a
10
.04.2015.

31. Hipermarket Doboj:
12.04. neradni dan
38. Hipermarket Bijeljina:
12.04. neradni dan
43. Minimarket Doboj:
12.04. neradni dan, 13.04. radno vrijeme: 07:00 - 11:00
67. Supermarket Prnjavor
12.04. neradni dan
88. Hipermarket Prijedor
12.04. neradni dan
92. Hipermarket Modriča
12.04. neradni dan
103. Hipermarket Zvornik
12.04. neradni dan
104. Supermarket Doboj
12.04. neradni dan
129. Supermarket Teslić
11.04. radno vrijeme: 07:00-15:00, 12.04. neradni dan, 13.04. radno vrijeme: 07:00-15:00
130. Supermarket Barić-Teslić
11.04. radno vrijeme: 07:00-15:00, 12.04. neradni dan, 13.04. radno vrijeme: 07:00-15:00
131. Supermarket Vrućica Teslić
11.04. radno vrijeme: 07:00-15:00, 12.04. neradni dan, 13.04. radno vrijeme: 07:00-15:00
132. Minimarket Pijaca - Teslić
11.04. radno vrijeme: 07:00-15:00, 12.04. neradni dan, 13.04. radno vrijeme: 07:00-15:00
11. Market Šamac
12.04. neradni danOtvoren novi Bingo hipermarket u Bugojnom
/ 19.12.2014.

Najveći tgovački bh. lanac jučer je spektakularno otvorio svoju 132. poslovnicu – TC Bingo Bugojno sa čak 70.000 artikala, i to najveću do sada, na veoma atraktivnoj lokaciji uz magistralni put Bugojno-Kupres, sa bogatim asortimanom i povoljnim cijenama. Bitan objekt koji će privući mnogobrojne mještane, ali i kupce iz susjednih općina.

Više hiljada oduševljenih posjetitelja pohrlilo je na otvorenje, a priređena je dobra zabava, nevjerovatni popusti. Da je vladala prava pomama među kupcima govori i činjenica da su sve korpe i kolica za kupovinu bili razgrabljeni, pa je bio pravi podvig doći do njih.

http://www.prozor-x.com/wp-content/uploads/2014/12/TC-Bingo-Bugojno.jpg

Nakon kupovine kupci se mogu odmoriti uz kaficu u luksuzno opremljenom restoranu. Bingo takođe nudi svaki dan svjež hljeb i pecivo, svježe meso te voće i povrće kao i brojne druge proizvode uz, kako ističu, najpovoljnije cijene na tržištu.

U sklopu centra se nalaze Hipermarket Bingo, Restoran Bingo, Kuglana Bingo Bowling (kuglana Brunswick) sa šest staza,  Sport Vision, Lutrija BiH, Deichmann…

Centar se proteže na površini od  10.000m2 i upošljava više od 70 osoba samo u Bingovim trgovinama.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj građana, koji su uživali u cjelodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom.

( bug.ba )

Otvoren novi Bingo hipermarket u Srebreniku / 08.08.2014.

Dana  08.08.2014.godine, u hali u kojoj je do sada bio tržni centar „TUŠ“, otvoren je novi hipermarket Bingo u Srebreniku. Pored postojećeg hipermarketa Bingo u Srebreniku i 3 minimarketa Bingo u Srebreniku, Tinji i Špionici, najveći domaći lanac tržnih centara na području općine Srebrenik time otvara 5 objekat. Kako su naveli predstavnici Binga na ceremoniji otvorenja u novom hipermarketu posao će pronaći veći dio radnika koji su do sada radili u TUŠ-u te novih 20-30 radnika. U novom hipermarketu kupci mogu birati između više od 13.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Bingo takođe nudi svaki dan svjež hljeb i pecivo, svježe meso te voće i povrće kao i brojne druge proizvode uz, kako ističu, najpovoljnije cijene na tržištu. U preostalom dijelu ovog modernog tržnog centra korisne površine oko 3000 metara kvadratnih se nalaze i drugi objekti: CM Cosmetic Market, kafeterija, mjenjačnica i kladionica Formula. Otvaranju je prisustvovao veliki broj građana, koji su uživali u cjelodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom.

Detalj sa otvorenja

( srebrenik.ba )


Dobitnici nagradne igre Josh / 08.08.2014.

Na ovom linku se nalaze dobitnici nagradne igre Josh. Čestitamo sretnim dobitnicima.
Vaš BingoHIT ovog ljeta! Bingo sladoledi
Od sada u svim Bingo prodajnim centrima možete naći Bingo sladolede u praktičnim pakovanjima i po super povoljnim cijenama!

Dobitnici nagradne igre "Kandit čokolade skupi i super nagrade pokupi"

Pogledajte spisak dobitnika nagradne igre " Kandit čokolade skupi i super nagrade pokupi " na ovom linkuNovi prodajni centar u Sarajevu - Supermarket Stup

U petak, 21. febuara u Sarajevskom naselju Stup, u stambeno poslovnom kompleksu Tibra otvoren je novi prodajni centar Binga. Centar se prostire na 1500 metara kvadratnih prodajne površine.
Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže i najavljuje nova otvaranja i u 2014. godini.

 

Recept za uspjeh - gđa Ljiljana Kunosić

Pogledajte kako je jedna od najuspješnijih žena u Bosni i Hercegovini, generalni direktor Bingo d.o.o. gđa Ljiljana Kunosić pronašla svoj recept za uspjeh i izgradila svoju poslovnu karijeru:

Pogledajte video na [ ovom linku ]Izvučeni dobitnici nagradne igre " Monte i Bingo "

Spisak dobitnika možete pogledati na [ ovom linku ].


Bliže Vama, novi Bingo centri u Sarajevu

Bingo d.o.o. je nastavio sa otvaranjem novih prodajnih centara u Sarajevu, na adresi: minimarket Bingo, 
ul. Kranjčevićeva br. 23, Sarajevo i minimarket Bingo, ul. Adema Buće br. 24 Sarajevo.  Bingo će nastaviti širenje svoje maloprodajne mreže i u novoj, 2014. godini sa novim prodajnim centrima u Sarajevu ali i u ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini.


Kupovina na rate - Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Firma "Bingo Export-Import" d.o.o. Tuzla će iz svog asortimana prodavati na otplatu do 06 ( šest ) mjesečnih rata. "Bingo Export-Import" d.o.o. Tuzla će izdati robu i račun samo na administrativne zabrane uredno ovjerene od strane računovodstva Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH - Sarajevo. Kao zaposlenik u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine iskoristite mogućnost kupovine na rate. Za dodatne informacije pozovite broj telefona 033 779 048, radnim danima od 08:00 do 16:00 sati.

Više informacija >


Bliže Vama, novi Bingo otvoren u Tuzli

Bingo d.o.o. je otvorio novi prodajni centar, minimarket u Tuzlanskom naselju Šićki Brod na adresi: Vjekoslava Tunjića 70, Šićki Brod, Tuzla.
Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje prodajne mreže te su već najavljana naredna otvaranja do kraja 2013. kao i u narednoj, 2014. godini.Otvoren Bingo Hipermarket Zvornik

Najveći domaći trgovački lanac, Bingo d.o.o. je otvorio novi prodajni centar u Zvorniku, odnosno Hipermarket na adresi Karakaj bb, Zvornik. Ovo je prvi Bingo prodajni centar u Zvorniku kojeg je otvorio načelnik općine Zvornik, gdin. Zoran Stevanović te istakao značaj dolaska domaćeg lanca u općinu Zvornik. Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje prodajne mreže te je najavljeno i otvaranje novog centra u Doboju kao i Hipermarketi u općinama Bugojno i Bihaću.

Video sa otvaranja možete pogledati na:
Novi Bingo u Tuzli, Bingo Luke ( Dramar centar )


Novi Bingo prodajni centar se nalazi u Dramar centru umjesto istoimenog supermarketa. Bingo nastavlja širenje svoje mreže po cijeloj Bosni i Hercegovini te time opravdava svoj položaj, kao najveći domaći maloprodajni lanac.


Novi Bingo centri

U cilju širenja naše prodajne mreže otvorili smo tri nova Bingo prodajna centra, dva u Tuzli i jedan u Travniku. Novi centri u Tuzli se nalaze na adresama: Minimarket Novo Naselje ul. Rate Dugonjića br. 5 te Minimarket Kula na adresi 16. Muslimaske brigade 2 kao i u Travniku Minimarket na adresi: ul. Šehida br. 3, Travnik. U narednom periodu planirano je otvaranje u Zvorniku, Doboju te supermarket u Dramar centru u Tuzli.Rezultati nagradne igre " Uz Vileda i Bingo do nagrada "

Pogledajte spisak dobitnika nagradne igre "Vileda" na ovom linku.


Rezultati nagradne igre " Uz Nescafe do nagrada "


Preliminarni rezultati izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri " Uz Nescafe do nagrada ".

Pogledajte dobitnike glavnih nagrada na ovom linku


Prilog press konferencije Majevica dd
/ 04.10.2013Prva fabrika koja je izašla iz stečaja u BiH nakon ratnog perioda, Majevica dd
/ 03.10.2013

Dana 04.10.2013 u 13h u krugu fabrike Majevica d.d. Srebrenik održat će se press konferencija na temu izlazak iz stečaja Majevica dd.  Konferenciji će prisustovati Premijer vlade TK gdin. Sead Čaušević, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva TK gdin. Edin Ajanović, načelnik općine Tuzla gdin. Jasmin Imamović, načelnik općine Srebrenik gdin Sanel Buljubašić te predstavnici fabrike Majevica dd ( gdin Husnija Avdić, direktor ) i predstavnici Bingo d.o.o. ( gdin Senad Džambić, direktor ).

Majevica dd je prva fabrika u BiH koja je izašla iz stečaja sada djeluje pod Majevica dd, te radi punim kapacitetom, uz velike inovacije u asortimanu i dizajnu.Za medije: Molimo Vas da preko predstavnika Vaše medijske kuće propratite ovaj događaj te da potvrdite svoje sudjelovanje na mail adresu: tatjana.paunoski@bingotuzla.ba


Otvoren Bingo hipermarket Ilijaš
/ 27.09.2013
U općini Ilijaš u petak, 27 Septembra je otvoren Bingo Hipermarket Ilijaš. Objekat je svečano otvorio načelnik općine Ilijaš, gdin Akif Fazlić. Otvaranju je prisustovao i veliki broj građana općine Ilijaš te nisu krili oduševljenje zbog prisustva Binga i u njihovom gradu. Bingo hipermarket Ilijaš je bogato opremljen prehrambenim artiklima, bijelom tehnikom, voćem i povrćem, sve za uređenje doma i bašte, pekarom, mesnicom Bajra kao i Bingo restoranom sa atraktivnim cijenama. Tu je i igraonica za naše najmlađe. Osim ovog objekta u Ilijašu najavljujemo i centre u Zvorniku, Goraždu, Bugojnu i u  Bihaću.Pogledajte više slika  ( otvara Facebook stranicu )  >

Izvučeni dobitnici nagradne igre " Bingo, Merix i Silan Vas nagrađuju " / 27.08.2013

Spisak dobitnika možete pogledati na [ ovom linku ]. Dobitnici poklon bonova trebaju otići u najbliži Bingo centar i izvršiti kupnju u dobitnom iznosu.

 

  

 
   
   
       
  Email obavijesti.
Zelite primati obavijesti o ponudama i novim artiklima u Bingo marketima i novim otvaranjima. Jednostavno upisite Vas mail i pocnite primati obavijesti.
 
 
Email: *
Verifikaciona sifra:
 
O kompaniji       Planovi      Zaposlenje       
Sva prava pridrzana. Bingo export Import Tuzla d.o.o. Mart 2011        Kontakt    |   Izjava vlasnika  |    Cesto postavljena pitanja