Skinite novi PDF letak / katalog akcijske ponude u Bingu                                                              O nama  |  Zaposlenje  |   Kontakt  |  PRESS  |  English
 
   
Prodajni objekti    Restorani   Brandovi    Akcije
   
       
press / informacije i obavještenja  
             
članci i objave
press i mediji          
video prilozi 

Želite li znati više o nama?

O nama

Planovi

Press

Zaposlenja

Kontakt

Centri
Lokacije Centara
Upitnik    
  Oglas za prijem u radni odnos za rad u Direkciji društva Bingo d.o.o. Tuzla, i to za Službu komercijalnih poslova, više izvršilaca;

Možete se prijaviti na ovom [ linku ]Otvoren novi Bingo hipermarket u Bugojnom
/ 19.12.2014.

Najveći tgovački bh. lanac jučer je spektakularno otvorio svoju 132. poslovnicu – TC Bingo Bugojno sa čak 70.000 artikala, i to najveću do sada, na veoma atraktivnoj lokaciji uz magistralni put Bugojno-Kupres, sa bogatim asortimanom i povoljnim cijenama. Bitan objekt koji će privući mnogobrojne mještane, ali i kupce iz susjednih općina.

Više hiljada oduševljenih posjetitelja pohrlilo je na otvorenje, a priređena je dobra zabava, nevjerovatni popusti. Da je vladala prava pomama među kupcima govori i činjenica da su sve korpe i kolica za kupovinu bili razgrabljeni, pa je bio pravi podvig doći do njih.

http://www.prozor-x.com/wp-content/uploads/2014/12/TC-Bingo-Bugojno.jpg

Nakon kupovine kupci se mogu odmoriti uz kaficu u luksuzno opremljenom restoranu. Bingo takođe nudi svaki dan svjež hljeb i pecivo, svježe meso te voće i povrće kao i brojne druge proizvode uz, kako ističu, najpovoljnije cijene na tržištu.

U sklopu centra se nalaze Hipermarket Bingo, Restoran Bingo, Kuglana Bingo Bowling (kuglana Brunswick) sa šest staza,  Sport Vision, Lutrija BiH, Deichmann…

Centar se proteže na površini od  10.000m2 i upošljava više od 70 osoba samo u Bingovim trgovinama.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj građana, koji su uživali u cjelodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom.

( bug.ba )

Otvoren novi Bingo hipermarket u Srebreniku / 08.08.2014.

Dana  08.08.2014.godine, u hali u kojoj je do sada bio tržni centar „TUŠ“, otvoren je novi hipermarket Bingo u Srebreniku. Pored postojećeg hipermarketa Bingo u Srebreniku i 3 minimarketa Bingo u Srebreniku, Tinji i Špionici, najveći domaći lanac tržnih centara na području općine Srebrenik time otvara 5 objekat. Kako su naveli predstavnici Binga na ceremoniji otvorenja u novom hipermarketu posao će pronaći veći dio radnika koji su do sada radili u TUŠ-u te novih 20-30 radnika. U novom hipermarketu kupci mogu birati između više od 13.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Bingo takođe nudi svaki dan svjež hljeb i pecivo, svježe meso te voće i povrće kao i brojne druge proizvode uz, kako ističu, najpovoljnije cijene na tržištu. U preostalom dijelu ovog modernog tržnog centra korisne površine oko 3000 metara kvadratnih se nalaze i drugi objekti: CM Cosmetic Market, kafeterija, mjenjačnica i kladionica Formula. Otvaranju je prisustvovao veliki broj građana, koji su uživali u cjelodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom.

Detalj sa otvorenja

( srebrenik.ba )


Dobitnici nagradne igre Josh / 08.08.2014.

Na ovom linku se nalaze dobitnici nagradne igre Josh. Čestitamo sretnim dobitnicima.
Vaš BingoHIT ovog ljeta! Bingo sladoledi
Od sada u svim Bingo prodajnim centrima možete naći Bingo sladolede u praktičnim pakovanjima i po super povoljnim cijenama!

Dobitnici nagradne igre "Kandit čokolade skupi i super nagrade pokupi"

Pogledajte spisak dobitnika nagradne igre " Kandit čokolade skupi i super nagrade pokupi " na ovom linkuNovi prodajni centar u Sarajevu - Supermarket Stup

U petak, 21. febuara u Sarajevskom naselju Stup, u stambeno poslovnom kompleksu Tibra otvoren je novi prodajni centar Binga. Centar se prostire na 1500 metara kvadratnih prodajne površine.
Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže i najavljuje nova otvaranja i u 2014. godini.

 

Recept za uspjeh - gđa Ljiljana Kunosić

Pogledajte kako je jedna od najuspješnijih žena u Bosni i Hercegovini, generalni direktor Bingo d.o.o. gđa Ljiljana Kunosić pronašla svoj recept za uspjeh i izgradila svoju poslovnu karijeru:

Pogledajte video na [ ovom linku ]Izvučeni dobitnici nagradne igre " Monte i Bingo "

Spisak dobitnika možete pogledati na [ ovom linku ].


Bliže Vama, novi Bingo centri u Sarajevu

Bingo d.o.o. je nastavio sa otvaranjem novih prodajnih centara u Sarajevu, na adresi: minimarket Bingo, 
ul. Kranjčevićeva br. 23, Sarajevo i minimarket Bingo, ul. Adema Buće br. 24 Sarajevo.  Bingo će nastaviti širenje svoje maloprodajne mreže i u novoj, 2014. godini sa novim prodajnim centrima u Sarajevu ali i u ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini.


Kupovina na rate - Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Firma "Bingo Export-Import" d.o.o. Tuzla će iz svog asortimana prodavati na otplatu do 06 ( šest ) mjesečnih rata. "Bingo Export-Import" d.o.o. Tuzla će izdati robu i račun samo na administrativne zabrane uredno ovjerene od strane računovodstva Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH - Sarajevo. Kao zaposlenik u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine iskoristite mogućnost kupovine na rate. Za dodatne informacije pozovite broj telefona 033 779 048, radnim danima od 08:00 do 16:00 sati.

Više informacija >


Bliže Vama, novi Bingo otvoren u Tuzli

Bingo d.o.o. je otvorio novi prodajni centar, minimarket u Tuzlanskom naselju Šićki Brod na adresi: Vjekoslava Tunjića 70, Šićki Brod, Tuzla.
Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje prodajne mreže te su već najavljana naredna otvaranja do kraja 2013. kao i u narednoj, 2014. godini.Otvoren Bingo Hipermarket Zvornik

Najveći domaći trgovački lanac, Bingo d.o.o. je otvorio novi prodajni centar u Zvorniku, odnosno Hipermarket na adresi Karakaj bb, Zvornik. Ovo je prvi Bingo prodajni centar u Zvorniku kojeg je otvorio načelnik općine Zvornik, gdin. Zoran Stevanović te istakao značaj dolaska domaćeg lanca u općinu Zvornik. Bingo d.o.o. nastavlja širenje svoje prodajne mreže te je najavljeno i otvaranje novog centra u Doboju kao i Hipermarketi u općinama Bugojno i Bihaću.

Video sa otvaranja možete pogledati na:
Novi Bingo u Tuzli, Bingo Luke ( Dramar centar )


Novi Bingo prodajni centar se nalazi u Dramar centru umjesto istoimenog supermarketa. Bingo nastavlja širenje svoje mreže po cijeloj Bosni i Hercegovini te time opravdava svoj položaj, kao najveći domaći maloprodajni lanac.


Novi Bingo centri

U cilju širenja naše prodajne mreže otvorili smo tri nova Bingo prodajna centra, dva u Tuzli i jedan u Travniku. Novi centri u Tuzli se nalaze na adresama: Minimarket Novo Naselje ul. Rate Dugonjića br. 5 te Minimarket Kula na adresi 16. Muslimaske brigade 2 kao i u Travniku Minimarket na adresi: ul. Šehida br. 3, Travnik. U narednom periodu planirano je otvaranje u Zvorniku, Doboju te supermarket u Dramar centru u Tuzli.Rezultati nagradne igre " Uz Vileda i Bingo do nagrada "

Pogledajte spisak dobitnika nagradne igre "Vileda" na ovom linku.


Rezultati nagradne igre " Uz Nescafe do nagrada "


Preliminarni rezultati izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri " Uz Nescafe do nagrada ".

Pogledajte dobitnike glavnih nagrada na ovom linku


Prilog press konferencije Majevica dd
/ 04.10.2013Prva fabrika koja je izašla iz stečaja u BiH nakon ratnog perioda, Majevica dd
/ 03.10.2013

Dana 04.10.2013 u 13h u krugu fabrike Majevica d.d. Srebrenik održat će se press konferencija na temu izlazak iz stečaja Majevica dd.  Konferenciji će prisustovati Premijer vlade TK gdin. Sead Čaušević, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva TK gdin. Edin Ajanović, načelnik općine Tuzla gdin. Jasmin Imamović, načelnik općine Srebrenik gdin Sanel Buljubašić te predstavnici fabrike Majevica dd ( gdin Husnija Avdić, direktor ) i predstavnici Bingo d.o.o. ( gdin Senad Džambić, direktor ).

Majevica dd je prva fabrika u BiH koja je izašla iz stečaja sada djeluje pod Majevica dd, te radi punim kapacitetom, uz velike inovacije u asortimanu i dizajnu.Za medije: Molimo Vas da preko predstavnika Vaše medijske kuće propratite ovaj događaj te da potvrdite svoje sudjelovanje na mail adresu: tatjana.paunoski@bingotuzla.ba


Otvoren Bingo hipermarket Ilijaš
/ 27.09.2013
U općini Ilijaš u petak, 27 Septembra je otvoren Bingo Hipermarket Ilijaš. Objekat je svečano otvorio načelnik općine Ilijaš, gdin Akif Fazlić. Otvaranju je prisustovao i veliki broj građana općine Ilijaš te nisu krili oduševljenje zbog prisustva Binga i u njihovom gradu. Bingo hipermarket Ilijaš je bogato opremljen prehrambenim artiklima, bijelom tehnikom, voćem i povrćem, sve za uređenje doma i bašte, pekarom, mesnicom Bajra kao i Bingo restoranom sa atraktivnim cijenama. Tu je i igraonica za naše najmlađe. Osim ovog objekta u Ilijašu najavljujemo i centre u Zvorniku, Goraždu, Bugojnu i u  Bihaću.Pogledajte više slika  ( otvara Facebook stranicu )  >

Izvučeni dobitnici nagradne igre " Bingo, Merix i Silan Vas nagrađuju " / 27.08.2013

Spisak dobitnika možete pogledati na [ ovom linku ]. Dobitnici poklon bonova trebaju otići u najbliži Bingo centar i izvršiti kupnju u dobitnom iznosu.

 

  

 
   
   
       
  Email obavijesti.
Zelite primati obavijesti o ponudama i novim artiklima u Bingo marketima i novim otvaranjima. Jednostavno upisite Vas mail i pocnite primati obavijesti.
 
 
Email: *
Verifikaciona sifra:
 
O kompaniji       Planovi      Zaposlenje       
Sva prava pridrzana. Bingo export Import Tuzla d.o.o. Mart 2011        Kontakt    |   Izjava vlasnika  |    Cesto postavljena pitanja